Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2014 22:51

iliyan написа:
fcb_bg написа:Колегата, направил темата, ще го помоля да й промени заглавието на "Престъпленията на държавни служители", а някой модератор да я направи главна. Или постоянна, де да знам как ги наричат.
Отдавна ми се върти в главата това всеки да показва помията на тези, които трябва да са за пример и всъщност работата им е да ни улеснят живота, а правят точно обратното.

Нещо бъркаш нещата ! Това което е направил този човек не е по време когато е на работа.И тогава е гражданин като мен и теб.
Той е държавен служител когато е на служба , а това не е 24/7/365.Това си е престъпление като на всеки друг гражданин.

Айде тогава да видим дали ще го изключат от системата. щото не бил на работа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 сеп 2014 23:07

fcb_bg написа:
iliyan написа:
fcb_bg написа:Колегата, направил темата, ще го помоля да й промени заглавието на "Престъпленията на държавни служители", а някой модератор да я направи главна. Или постоянна, де да знам как ги наричат.
Отдавна ми се върти в главата това всеки да показва помията на тези, които трябва да са за пример и всъщност работата им е да ни улеснят живота, а правят точно обратното.

Нещо бъркаш нещата ! Това което е направил този човек не е по време когато е на работа.И тогава е гражданин като мен и теб.
Той е държавен служител когато е на служба , а това не е 24/7/365.Това си е престъпление като на всеки друг гражданин.

Извършиш ли престъпление и станеш подсъден излиташ от системата.Няма значение кога извършено престъплението.
Хора вземете и го прочетете закона за държавният служител и спрете да задавате "отговори".
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 сеп 2014 00:16

iliyan написа:
fcb_bg написа:
iliyan написа:

Извършиш ли престъпление и станеш подсъден излиташ от системата.Няма значение кога извършено престъплението.
Хора вземете и го прочетете закона за държавният служител и спрете да задавате "отговори".

А, добър ден. Полицията е един от най-важните органи на една държава. Служителите й трябва да са за пример за спазване на закона. Закона гласи "Не карай пил".
Да беше си спал и се прибрал трезвен.
Писна ми от ченгета, говорещи по мобилния когато карат, да ме спират и глобяват за същото. Нали са в работно време и това е забранено?
Не те знам какъв си, че така защитаваш човека, но аз лично съм отвратен от родната полиция. Милицията си беше по-добре.
Затова се въздържах от мнение по темата, чакам резултатите. Пиян ли е бил, мляко пил ли е за сваляне на промила, на една бира ли е карал...
Но... НЕ вярвам на полицията от личен опит.

pomiqr182

Мнениеот pomiqr182 » 12 сеп 2014 00:34

Едно голямо, огромно БРАВО за полицаят. Макар и неволно един полицай е свършил полезна за обществото дейност като е убил по непредпазливост едно циганче, което в следващите 30 години щеше да роди 7 други паразита, които да храним. Жалко, че и майката не го е отнесла. По 100 подобнни случая на ден и следващата година по същото време минималната заплата ще е 680 лв., а минималната пенсия 300 лв.

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 сеп 2014 00:39

fcb_bg написа:А, добър ден. Полицията е един от най-важните органи на една държава. Служителите й трябва да са за пример за спазване на закона. Закона гласи "Не карай пил".
Писна ми от ченгета, говорещи по мобилния когато карат, да ме спират и глобяват за същото. Нали са в работно време и това е забранено?
Не те знам какъв си, че така защитаваш човека, но аз лично съм отвратен от родната полиция. Милицията си беше по-добре.
Затова се въздържах от мнение по темата, чакам резултатите. Пиян ли е бил, мляко пил ли е за сваляне на промила, на една бира ли е карал...

Нищо не си разбрал от това което съм написал.Аз по склонен да вярвам на полицията отколкото на "журналисти" които търсят само сензация и въобще не им пука , че така могат да разрушат не е един човешки живот.За тях важна е сензацията и да си вземат паричките за статията.Не защитавам никой , но отдавна съм разбрал че в България няма обективна журналистика.
И в сутрешният блок на Нова това си пролича отново - в някакъв вестник бяха надраскали , че БТР минали покрай Любо Киров и не са му помогнали.
А то се оказа , че просто хора са бързали за участие и вече имало хора които да помогнат на Любо. И вероятно не са познали катастрофиралия джип , че е бил на Любо , но статията беше написана така , че все едно БТР са разбрали на кой е джипа и нарочно са го подминали.А никой от така наречените журналисти не се беше свързал с БТР и да ги пита точно какво се е случило.Избери сам на кого да вярваш !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 сеп 2014 00:40

pomiqr182 написа:Едно голямо, огромно БРАВО за полицаят. Макар и неволно един полицай е свършил полезна за обществото дейност като е убил по непредпазливост едно циганче, което в следващите 30 години щеше да роди 7 други паразита, които да храним. Жалко, че и майката не го е отнесла. По 100 подобнни случая на ден и следващата година по същото време минималната заплата ще е 680 лв., а минималната пенсия 300 лв.

Леката подробност е, че пияното ченге не е знаело, че в количката е циганче.
Този факт оставя проблема отворен.
И аз съм против безделниците мангали, но тук става въпрос за друго.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 сеп 2014 00:44

iliyan написа:Нищо не си разбрал от това което съм написал.Аз по склонен да вярвам на полицията отколкото на "журналисти" които търсят само сензация и въобще не им пука , че така могат да разрушат не е един човешки живот.За тях важна е сензацията и да си вземат паричките за статията.Не защитавам никой , но отдавна съм разбрал че в България няма обективна журналистика.
И в сутрешният блок на Нова това си пролича отново - в някакъв вестник бяха надраскали , че БТР минали покрай Любо Киров и не са му помогнали.
А то се оказа , че просто хора са бързали за участие и вече имало хора които да помогнат на Любо. И вероятно не са познали катастрофиралия джип , че е бил на Любо , но статията беше написана така , че все едно БТР са разбрали на кой е джипа и нарочно са го подминали.А никой от така наречените журналисти не се беше свързал с БТР и да ги пита точно какво се е случило.Избери сам на кого да вярваш !

Батенце, не ми говори за полиция. Не е това, което трябва да е. Познавам много боклуци, които станаха полицаи. И бях потресен. Фуражката отдавна си е изгубила смисъла. Сега е начин на живот и ти дава определени права и облагодетелстване. Я има 5% в системата, които са за каузата за доброто, я не.
Личен опит, повтарям.

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 сеп 2014 00:48

fcb_bg написа:Батенце, не ми говори за полиция. Не е това, което трябва да е. Познавам много боклуци, които станаха полицаи. И бях потресен. Фуражката отдавна си е изгубила смисъла. Сега е начин на живот и ти дава определени права и облагодетелстване. Я има 5% в системата, които са за каузата за доброто, я не.
Личен опит, повтарям.

Това е твоята гледна точка.Моята е друга.И си много далеч с %-те ! Нямам намерение да споря затова.You Choice.
Няма как да имаш наблюдения върху цялата полиция.Познаваш 10 човека от тях 9 са боклуци и решава , че всички са такива !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 сеп 2014 00:54

iliyan написа:
fcb_bg написа:А, добър ден. Полицията е един от най-важните органи на една държава. Служителите й трябва да са за пример за спазване на закона. Закона гласи "Не карай пил".

Нищо не си разбрал от това което съм написал.Аз по склонен да вярвам на полицията отколкото на "журналисти" които търсят само сензация и въобще не им пука , че така могат да разрушат не е един човешки живот.За тях важна е сензацията и да си вземат паричките за статията.Не защитавам никой , но отдавна съм разбрал че в България няма обективна журналистика.

Аз вярвам на снимките и на родителите на детето. А пък ти ако искаш вярвай и на Дядо Мраз.Като ти чета глупостите си сто процента някой шапкар или работещ в системата на МВР.Тези които като те спрат на пътя първата им работа е да питат: "Какво ще правим".Тези които се мислят за богопомазани и , че винаги някой им е длъжен за нещо, тези които иначе не можеш да вържеш две приказки с тях но когато са с фуражката стават безсмъртни.Тези които карат с телефон на ухото а те спират теб за това.Точно тези на които аз и всички други които не сме на държавна служба им плащаме заплати и осигуровки с нашите данъци.Ако наистина си част от системата трябва да те е срам от такива подчовеци а не да ми ги оправдаваш.Не бил вярвал на журналистите. Ти видя ли къде се намираше колата и бебешката количка.Кретен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 сеп 2014 00:58

iliyan написа:
fcb_bg написа:Батенце, не ми говори за полиция. Не е това, което трябва да е. Познавам много боклуци, които станаха полицаи. И бях потресен. Фуражката отдавна си е изгубила смисъла. Сега е начин на живот и ти дава определени права и облагодетелстване. Я има 5% в системата, които са за каузата за доброто, я не.
Личен опит, повтарям.

Това е твоята гледна точка.Моята е друга.И си много далеч с %-те ! Нямам намерение да споря затова.You Choice.
Няма как да имаш наблюдения върху цялата полиция.Познаваш 10 човека от тях 9 са боклуци и решава , че всички са такива !

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1321610
Следващия път като отключваш вратата на блока(поне аз съм така), която дава измамна сигурност срещу крадците си спомни какво съм ти пратил и какво си ми казал.
Полицаи миналата година идваха прим мен в магазина да ми кажат, че има нова банда в района и искаха да се подпиша в :idea: ТЕТРАДКА, че СА МИНАЛИ ДА МЕ ПРЕДУПРЕДЯТ! Аз съм ограбван 4 пъти и винаги съм получвал бележка от полицията след законовия срок, че "няма да стане моята работа да получа справедливост". Дотам с полицията. 4-0 за престъпниците. Аре мерси ви за силите за сигурност. Ташак и половина са за мен.
Шшшшш, алоуууу, аз да мина ли покрай районното да ги предупредя за 10-15 квартални боклука?
Ми минах. Писах жалба. Както си му е редът. После ми казаха, че е най-добре да ошамаря боклука, щото те не могат. Нямали права. Отакто ББ станал комисар, нямали право да бият. Смятай какво копеле иска сега да ни управлява,

Върни се в “Свободна зона”