peliforewer написа:Този коментар е написан от човек който мрази.Ако 69 е годината му на раждане,то аз съм с две петилетки/нарочно пиша така,защото автора на коментара още страда по петилетките/по-възрастен и трябва да Ви кажа че има прекрасни,красиви и умни млади хора които биха били гордост на всяка нация.Авторът трябва да се съобразява че вече не може всички да бъдат с червени или сини връзки,с черни престилки ,сега всеки има право да се облича както си иска ,да си прави каквито си иска корекции и не е длъжен да се съобразява с другите,щом не им пречи.Мога да опонирам всеки ред на автора,но ще му кажа само че и преди години умните също бягаха зад граница,но много от тях бяха разстрелвани по границата,а други пращани по затворите.И тъй като автора се мисли явно за умен е чудно как не е в чужбина,или е останал при нас "простите" да ни налива акъл.Колкото до това кои медии са платени и кои не,дай ни право сами да преценим.Не съм чел да плюеш по ТВ7 и Алфа,а според мен те са класически партиини медии,но не го налагам на другите,всеки има глава на раменете и може да разбере кой колко струва.Жалкото е че тези млади хора като се опитат да се реализират в България,и срещнат действителността и се опарят от конюктурата изградена у нас и то от всички политици от 1989г. насам,90% от които са свързани с бившата комунистическата партия се отправят към Терминал 2.И ги оправдавам,как завършил,кадърен икономист да остане в България след като един от най-големите финансисти в България е Данчо Ментата/това той го потвърди в петък вечер по Панорама/,председател на Бюджетната комисия към НС.Накрая ще спомена че съм втрещен от края на заглавието,там е написано ФАКТ,какво значи факт,правил си социологическо проучване ли/въпреки че и те се компроментираха/ или искаш да ни вмениш че твоето мнение е единствено и не подлежи на разискване,елементарно и неуважително към другите от форума.
Затлъстяването и неспортуването при децата - Факт!
Тютюнопушенето, употреба на алкохол и наркотици от малки - Факт!
Ширещата се неграмотност сред подрастващите - Факт!
Липса на морални ценности - Факт!
За тези неща не ми трябват проучвания, аз си ги виждам ежедневно.