iliyan написа:Alex написа:аз само искам да кажа, че редовно си протестирам и си гласувам и още никой не ми е дал пари... Моля, хората с парите да ме открият!!!
обикновено се прави обратно

Така , че ти намери някой да ти плати за да протестираш и гласуваш

Да, да... усещам как съм се минал.
Иначе, ако трябва да пиша сериозно по темата, тъй като ходя по протестите, когато имам възможност, и знам какво се случва. Има едни 10-тина% от протестиращите пред парламента, дето бяха платени от ГЕРБ (не повече). Те си личат, познавам няколко такива човека, дето нямат представа от политика, ама ходят там с децата си. Има и едни 90%, които са срещу мафията в България и според тях ГЕРБ=БСП=АТАКА=ДПС и партиите се опитват да ги дискриминират по всякакъв начин, защото като ги чернят и протеста губи стойност.
Също така на този протест си личеше, че имаше провокатори от Атака (те са очевадни агресивните момченца без коса

)
Контрапротестът почти целият е платен (има малко изкукали старци по убеждение и има малко млади хора с мислене тип Мишо Шамара - поне тези от тях, които познавам, до един бяха върли привърженици на Атака, сега са анти-ГЕРБ-ери, щото вече е срамна работа да си затваряш очите какъв в Болен Ага.
Студентите не са платени. Тези, които искаха да пробият окупацията на софийския, са на Атака дружините...
Това е ситуацията в 10 изречения, нз какво толкова си чешат езиците политолози, обикновени хора и т.н...