Red_Neck написа:CTAHKO написа:Я кажи ти какви знания си предложил и защо икономиката ни е в това състояние, след като сте такива капацитети? Предполагам е заради знанията на такива като теб.
Знания и умения прилагам в личен и семеен план и за това 2-3 сметки за тока не могат да ми объркан бюджета

+ никога не съм твърдял, че "сме" капацитети ( имам инженерно и икономическо образование .... и не съм "кафеджия", макар в това да няма нищо лошо)
Докато човек хленчи и мрънка и все някой друг му е виновен ( я държава, я правителство, я комшия ...) 3 сметки за ток ще са достатъчно страшни за да плаши децата си с тях

Не е задължително да си зле, за да изказваш неодобрението си от случващото се през последните 20 години

Или както ти го наричаш " да хленчи и мрънка"

Бебе което не реве, не го хранят

За съжаление много време изтраяхме без да ревем и сега тези се чудят как да ни нахранят

Ако аз и ти не си вършим работата, бизнеса ни няма да върви или ще ни уволнят, а тези политици и техните съветници и експерти, правят чудеса от глупости само и само нищо да не функционира нормално в тази държава

Ето за това е рева, защото на хората им писна да си въртят игричките и схемите на гърба на обикновения човек. И бъди сигурен, че със същите знания и същите положени усилия, в една бяла държава ще печелиш в пъти повече от колкото тук

З това не бива да се обвиняват хората кой, къде щял да ходи да работи и защо