Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vanchev
Контакти:

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот vanchev » 15 яну 2013 17:15

tevez написа:
child in time написа:По - добре Тв7 ! Тия от ТВ+ са пълни аматьори!

+1

+1

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 15 яну 2013 17:16

PFC Litex написа:За какво намесвате в момента Булсатком при положение, че официално заявяват, че нямат нищо общо с ТВ+ и ФИЛМ+?

Защото в този форум са най-големите експерти по конспирации, раждали се някога в милата родина, а и отвъд нея :))

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 15 яну 2013 17:16

tzvetan_22 написа:
obi4am_pirin написа:Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!

Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програми :) Глупости говориш :)

Кои условия не са изпълни ли или така лавиш по инерция!Единственото условие което пречи е че съществуват...и това дразни ББ ЦВ и тяхната пасмина!
Последна промяна от obi4am_pirin на 15 яну 2013 17:18, променено общо 1 път.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 яну 2013 17:17

Много съм доволен, че Тв+ няма да предава мачовете повече, тяхното предаване беше мн зле.
Иначе след това което стана днес ми се струва, че до 1 седмица абонатите на Булсатком ще започнат отново да гледат Тв 7 и Супер 7 !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 15 яну 2013 17:17

obi4am_pirin написа:
tzvetan_22 написа:
obi4am_pirin написа:Не знам то хората потребители на Булсатком страна ли са в тези взаимоотношения?ББ явно се гледа за бизнеса с ТВ7 и Виваком но някой трябва да мисли и за хората!Ако човек се е включил в Булсат защото е наясно че ще предават мачовете и има сключен договор за това и в един момент му сервират това!!!Потърпевши са хората...не Булсатком БТВ ББ ТВ7 и другата пасмина разбойници!Е вече съм убеден че няма да подкрепя ГЕРБ след няколко месеца!Малко или много от моето семейство губят няколко гласа!Булгаристан...после цигани и турци ни били виновни!

Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програми :) Глупости говориш :)

Кои условия не са изпълни ли или така лавиш по енерция!Единственото условие което пречи е че съществуват...и това дразни ББ ЦВ и тяхната пасмина!

Не познавам договора в неговата същност, но никой не може да прекратява току-така договор без да плати неустойка или да понесе наказателна отговорност!!! Щом това се е случило, явно ТВ+ не са коректен партньор :) Не е много трудно да се сетиш, мисля?
Последна промяна от tzvetan_22 на 15 яну 2013 17:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 15 яну 2013 17:19

tzvetan_22 написа:
obi4am_pirin написа:
tzvetan_22 написа:

Кои условия не са изпълни ли или така лавиш по енерция!Единственото условие което пречи е че съществуват...и това дразни ББ ЦВ и тяхната пасмина!

Не познавам договора в неговата същност, но никой не може да прекратява току-така договор без да плати неустойка или да понесе наказателна отговорност!!!

Никой не може ли?В Булгаристан при ББ всичко може!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 15 яну 2013 17:19

И аз смятам, че Булсатком се засилиха много и някой им тегли ножа. Първо БТВ, а сега им взимат и мачовете. Намирисва ми на поръчка. Някоя друга медия работи по-силно на тихия фронт и резултата е ясен. Това обаче едва ли интересува феновете във България, защото макар и силна телевизия Булсатком не достигаше да всички. Интересно е сега, на кой ще дадът правата.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 15 яну 2013 17:20

Joni_ написа:Много съм доволен, че Тв+ няма да предава мачовете повече, тяхното предаване беше мн зле.
Иначе след това което стана днес ми се струва, че до 1 седмица абонатите на Булсатком ще започнат отново да гледат Тв 7 и Супер 7 !

Бареков ТВ ли?Хич да не я връщат тази боза!
damyanov1963:

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 15 яну 2013 17:20

tzvetan_22 написа:
obi4am_pirin написа:
tzvetan_22 написа:
obi4am_pirin написа:Когато страна по договор не изпълнява условията по него, следват санкции!!! В случая на договора за правата - "Футбол про медиа" си взима правата, като санкция. В твоят случай Булсатком трябва да те компенсират, защото те не изпълняват условията по договора между теб и тях - т.е. пакетът програми :) Глупости говориш :)

Не познавам договора в неговата същност, но никой не може да прекратява току-така договор без да плати неустойка или да понесе наказателна отговорност!!!

Никой не може ли?В Булгаристан при ББ всичко може!

Страхотни разсъждения и доводи :)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 15 яну 2013 17:21

angelofdeath написа:И аз смятам, че Булсатком се засилиха много и някой им тегли ножа. Първо БТВ, а сега им взимат и мачовете. Намирисва ми на поръчка. Някоя друга медия работи по-силно на тихия фронт и резултата е ясен. Това обаче едва ли интересува феновете във България, защото макар и силна телевизия Булсатком не достигаше да всички. Интересно е сега, на кой ще дадът правата.

На Бареков Тв!
damyanov1963:

Върни се в “Свободна зона”