Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:CTAHKO написа: Капитализъм, социализъм, комунизъм са политически строеве (системи). От тях вече се определя какъв тип ще ти бъде икономиката![]()
Бат Станко, капитализмът и социализмът са икономически системи, а не политически.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vaskonti написа:Станко, с общи приказки и цитати ли смяташ да ме унищожиш?
Какво ми казваш тук - от колко човека се състои тяхното политбюро? Ок...да кажем, че с тази информация ме зашемЕти. Прав си - тук оставам безмълвен пред този смазващ факт. Мисля и дума да не продумам за частта, в която се говори за "неясната ефективност" на това полутбюро.
Втората част, за икономиката, с интерес очаквам да ми обясниш защо една икономика, която дейста чрез пазарни механизми, не е капиталистическа?
CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа: Капитализъм, социализъм, комунизъм са политически строеве (системи). От тях вече се определя какъв тип ще ти бъде икономиката![]()
Бат Станко, капитализмът и социализмът са икономически системи, а не политически.
Тихо сега деНе стига че се чудя от къде и какви да ги къдря, ами на всичкото отгоре дебнете от засада
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа: Капитализъм, социализъм, комунизъм са политически строеве (системи). От тях вече се определя какъв тип ще ти бъде икономиката![]()
Тихо сега деНе стига че се чудя от къде и какви да ги къдря, ами на всичкото отгоре дебнете от засада
Бат Станко, не е необходимо да ми говориш на "вие", може и на "ти".![]()
CTAHKO написа:vaskonti написа:Станко, с общи приказки и цитати ли смяташ да ме унищожиш?
Какво ми казваш тук - от колко човека се състои тяхното политбюро? Ок...да кажем, че с тази информация ме зашемЕти. Прав си - тук оставам безмълвен пред този смазващ факт. Мисля и дума да не продумам за частта, в която се говори за "неясната ефективност" на това полутбюро.
Втората част, за икономиката, с интерес очаквам да ми обясниш защо една икономика, която дейста чрез пазарни механизми, не е капиталистическа?
Защото е изцяло с държавно участие, а не на конкурентен принципСобственикът на предприятията е един и същи - държавата
vaskonti написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:Станко, с общи приказки и цитати ли смяташ да ме унищожиш?
Защото е изцяло с държавно участие, а не на конкурентен принципСобственикът на предприятията е един и същи - държавата
Кажи това на Мерцедес и БМВ, щото май не знаят
Products - Commercial and passenger vehicles
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта