Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DarkPsy » 26 сеп 2013 17:02

boabbb написа:Феновете на Ботив (Сопот) са всеизвестни с начетеността си :mrgreen: С други думи : умни сте като на агнето майка му :mrgreen: Акциите се харчат яко, мустака няма да е лошо да вземе някоя, нали е паралия. Видехте някой лев и станахте най-наглата сган по форумите, но забравяте едно нещо - ЦСКА винаги ще си е ЦСКА, а Ботев е и ще си остане селски отбор :!:

botev/viewtopic.php?f=7&t=161623&p=5230077#p5230077

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 сеп 2013 17:33

DarkPsy написа:

Абе на теб не ти ли е малко неудобно? Забравих, вие сте вечно провокирани. Интересно само как тия обиди продължават да седят, а въпросният индивид продължава смело да се вихри на воля във форума, че и се оплаква с цялата си наглост!

DarkPsy написа:Бла-Бла-Бла! Селяндурите от старозагорско в цялата си прелест!

DarkPsy написа:Смешник.

DarkPsy написа:Ми не мога, майка ти не ме пуска. Тъпак.

DarkPsy написа:Доволно прости селяни сте.Честна дума! Какви търговски дружества бе, олигофрен? Псуваш Христо Ботев! Като искаш да си топ-мега ултрас пей ебахме папагалите, жълтурите, майните в гъза! Толкова ли ви е умствения капацитет в тоя селски град? Отнася се и за тоя неудачник над мен!

DarkPsy написа:Селски, посмей да дойдеш в Пловдив и ще разбереш. Ако искаш можеш и да ми се обадиш! Подробности на лични. Помияр.

DarkPsy написа:Глупак, ти освен да сееш злъч и омраза друго не правиш.Лицемер!

DarkPsy написа:Феновете на марулите са утайки! Факт!

DarkPsy написа:Вие сте най-долната прослойка в тази страна! Факт! Само най-гнусната сволач може да пее Ебахме Ботев в гъза! Селяни!

DarkPsy написа:Как може да викате Ебахме Ботев в гъза бе утрепани селяни!

DarkPsy написа:Капут си ти и всички зелени олигофрени! Използвани капути! Да вдигаш лика на Ботев и половин час по късно да пееш Ебахме Ботев в Гъза,това го може само най-долната, гнусна, селска сволач!

DarkPsy написа:Уникално тъп си!

DarkPsy написа:Селяндури!

DarkPsy написа:Най-гнусната и жалка публика е старозагорската.ФАКТ! Когато си селянин си селянин и нищо не може да промени този ФАКТ! Изложихте се в Национален ефир. Отрепки.

DarkPsy написа:То бива бива анална черно-бяла-синя любов, ама минавате всякакви граници. Поне не го демонстрирайте толкова очевадно. Бъркайте си по дупките някъде другаде.

Дано това вече е достатъчно за наказание!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 сеп 2013 22:10

nam_si_koy написа:Не съм съгласен.Постоянно си обидена,но това мнение е глупаво и обидно за самата теб.Slavia_forever нарушава правилата на форума нагло.Много добри теми бяха заключени и заминаха в кошчето.
Хах, виж цитатите, които е пуснал terata над мен, пък чак тогава раздавай квалификации.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 26 сеп 2013 23:30

Laetitia написа:Хах, виж цитатите, които е пуснал terata над мен, пък чак тогава раздавай квалификации.

Не е лошо,когато се правят такива цитати,да се цитира и в отговор на какво точно са,защото така много едностранчиво ми иде представянето на информацията.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 сеп 2013 23:44

El Commandante написа:Не е лошо,когато се правят такива цитати,да се цитира и в отговор на какво точно са,защото така много едностранчиво ми иде представянето на информацията.....
Ами аз съм виждала с очите си, че някои (да не кажа повечето) мнения са груби и непредизвикани. ;)
Има двама-трима ваши, които с такава злоба и омраза обиждат, че не знам как я побират в себе си.
Аз досега никого не съм напсувала, макар много пъти да ми се е искало, и съм се старала да спазвам добрия тон.
Уви, много съфорумци не го правят.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 сеп 2013 23:52

Водете спорове на ЛС, целта на темата е друга.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 сеп 2013 14:24

bnborisov написа:то обра ли бостана бе каруцар. айде бЕгай че нЕмаме намерение да отговаряме на всеки един гражданин :mrgreen: от село подуене. то беше ако трябваше да обръщаме внимание на всяко селянче от София...
и след бостана да издоиш кравата

bnborisov написа:Пичове, очаквате от селските момчета от подуене прилично поведение :) Не ставайте смешни. НЕВАЗМОЖНО Е!
15 села събрани на едно град не правят. Това е едно по-голямо село с прилежащите му цървули и със съответния им манталитет.

bnborisov написа:ееееееееееее terata се появи-най големия цървул в този форум. затварям че замириса на обор :twisted:

bnborisov написа:Ако сте малко по умни (но няма как защото сте говеда,аграри) ще ви е ясно че отбор с такава база и с такъв стадион какъвто ще направи Цв. Василев (ЗА ДВЕ ГОДИНИ), Ботев няма как да остане без инвеститор.Невъзможно е.
И понеже сте кухи селски момчета да ви кажа че ВТБ вече покри дупката която ще се отвори от изтеглянето на държавния капитал. Така че НЕ СПЕТЕ СПОКОЙНО. И не подхранвайте олигофренските си надежди с безмислици. Иначе сериозно се кефя на душевното ви състояние. Така ви искам говедца-мръсни и сополиви.

А, и самочувствието си е наше и както любовта към отбора, ще е толкова голямо колкото си искаме.

:oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 сеп 2013 14:57

Линк?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 сеп 2013 16:07

Вече няколко часа във форума се мъдри тема със заглавие "Да изядем 11 телета !". Да разбирам ли, че може спокойно да се пусне тема с примерно заглавие "Да отстреляме 11 свине/прасета !" ?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2013 21:19

Страхотна тема, с изключително съдържание и постове от страна на автора и!

cska/viewtopic.php?f=2&t=162385&st=0&sk=t&sd=a
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”