pampi написа:
Не се уморявам да показвам... , че ми дреме на "шнорхела" за разните измислени гурута на "евроценностите", като Вебер и тем подобни...![]()
На времето ни убеждаваха, че "комунизмът е последният, най-висш етап от развитието на човешкото общество". Зададох въпрос на нашия преподавател по политикономия, не е ли това в противоречие със законът на "отрицание на отрицанието", които се явява стълб в теорията на диалектическият материализъм, основа на Ленинизма. Човечецът се опули. На следващият мой въпрос, кое ще е "отрицанието" на комунизма, направо онемя...![]()
Ти тука си седнал да ни убеждаваш, че от капитализма, по-високо и по-дебело няма... Е, те и в древен Рим са си мислели разни неща, ама...
Вместо да четеш разни глупости, изслушай Ричард Улф, белким ти просветне нещо...
Брей, сега пък разбирам, че Вебер бил гуру на евроценностите, найс Сульо, найс.
Слабо ме интересува какво се обсъждали в часовете по политикономия.
И не съм седнал да те убеждавам нищо. Аз нееднократно споменах, че не се интересувам от мнението ти за да тръгна да те убеждавам. Просто те иронизирам и ти се подигравам.
Все едно да тръгна да убеждавам някой Али Баба, че е глупаво да се взривява заради Аллах. Не мерси, нямам такива желания.
И не благодаря, имам си достатъчно полезни занимания за да слушам глупостите на някой еквивалент на Майкъл Мур.
пп
Интересно защо по умните ви другари не се обаждат по последните дискусии или и тях ги хваща срам от търсенето на Волтер в кръчми и подобни?