И, ако речем, че наистина купуват петрола на ИД, предполагам и сега го правят, защо няма вече цитати и видеа ???!
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аз факти, че купуват петрол от ИД така и не видях. Някакво видео, с някакви камиони ..... ама откъде е виедото, от кога е, чий са тия камиони, нищо конкретно не се показа, просто някакви камиони, снимани как си пътуват, гледка, случваща се на хиляди места по света всеки ден.
Такова видео и аз мога да заснема и после да кажа, че било еди какво си.
И, ако речем, че наистина купуват петрола на ИД, предполагам и сега го правят, защо няма вече цитати и видеа ???!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз факти, че купуват петрол от ИД така и не видях. Някакво видео, с някакви камиони ..... ама откъде е виедото, от кога е, чий са тия камиони, нищо конкретно не се показа, просто някакви камиони, снимани как си пътуват, гледка, случваща се на хиляди места по света всеки ден.Такова видео и аз мога да заснема и после да кажа, че било еди какво си.
![]()
![]()
И, ако речем, че наистина купуват петрола на ИД, предполагам и сега го правят, защо няма вече цитати и видеа ???!![]()
Щом има изказвани за това от американски, руски и израелски официални лица едва ли е '''кьорфишек''.
Видеа и цитати няма, защото вече не върши работа на никой, каква полза има Русия да тръби, че Турция купува петрол от ИД към момента или пък Израел, които също си оправиха отношенията с тях наскоро, още повече, че никой не взима мерки и не прави нищо по въпроса.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
На мен ми е по-чудно твоето поведение, не на въпросните държави. Твоите цитати и линкове винаги следват линията на поведение, зададена от Русия, никога не се отклоняваш.
Русия казва, че Ердо и Турция са лоши - Хауса ни пуска линкове и цитати, "доказващи" колко е лоша Турция.
Русия казва, че Ердо и Турция са ебати пичовете - Хауса ни пуска линкове, "доказващи" вЕрно какви са пичУИ.
Русия казва, че Ердо и Турция са лоши - Хауса ни пуска линкове и цитати, "доказващи" колко е лоша Турция.
Русия казва, че Ердо и Турция са ебати пичовете - Хауса ни пуска линкове, "доказващи" вЕрно какви са пичУИ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:На мен ми е по-чудно твоето поведение, не на въпросните държави. Твоите цитати и линкове винаги следват линията на поведение, зададена от Русия, никога не се отклоняваш.![]()
![]()
Русия казва, че Ердо и Турция са лоши - Хауса ни пуска линкове и цитати, "доказващи" колко е лоша Турция.![]()
Моята политическа шизофрения се ръководи от различни фактори, но като цяло Русия е движещата сила, да.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Хубаво е, че поне си искрен и си признаваш, нямам повече възражения, живели.

- GA_ veliki
- Контакти:
,Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че правителството на Сирия и въоръжената опозиция са подписали договор за прекратяване на огъня, съобщи "Интерфакс".
От кога "въоръжената опозиция" не са "терористи"?Значи BG оръжието не било за "терористи" а за опозицинери.Сега да видим опорните точки на путинофилите.

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
- Балкански Орел
- Контакти:
Какви опорни точки ? Опозиционерите/терористите видяха, че сдават фронта и искат примирие, а Путин като истински държавник им го дава, докато същевременно стои зад гърба на Асад.А Асад ще ги оправи по мирен начин, дето даже няма да се чуе.
Сега Асад започва да възражда Сирия с подкрепата на Русия и тия опозиционери, които признаят поражението се връщат да живеят нормално със своите сънародници, а другите ще ядат дървото.
Сега Асад започва да възражда Сирия с подкрепата на Русия и тия опозиционери, които признаят поражението се връщат да живеят нормално със своите сънародници, а другите ще ядат дървото.
[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:Какви опорни точки ? Опозиционерите/терористите видяха, че сдават фронта и искат примирие, а Путин като истински държавник им го дава, докато същевременно стои зад гърба на Асад.А Асад ще ги оправи по мирен начин, дето даже няма да се чуе.
Не точно, просто трола отгоре не е особено запознат с ''терминологията''.
Опозиционери са всички, включително и ан - Нусра, които си смениха името, с надеждата да бъдат приети за ''умерена опозиция'' или на евероатлантически - ''moderate rebels'', които уж са под някакъв контрол на ЦРУ, защото са въоръжавани от тях, въпреки че по време на предизборната си кампания Тръмп на няколко пъти каза, че никой не знае кои всъщност са тия ''групировки''.
Към момента към примирието са се присъединили от ССА, те се водят баш ''умерени'', даже Лавров им предлагаше въздушна подкрепа, за да се бият с ИД, други които искат да се присъединят са Ахрар ал - Шам, абсолютни терористи - салафити, няма информация за други терористи като ал - Зинки.
Ясно е само, че извън примирието остават Джабхат Фатех ал - Шам, това е преименуваната ан - Нусра, както и ИД, кюрдите също не са включени.
Изобщо пълна мъгла, няма информация за позицията на Иран, които имат контрол над голяма част от шиитските милиции и други наемници от Афганистан и Палестина, просто Турция и Русия са се разбрали за нещо, което няма да доведе до нищо.
Няма информация и за позицията на Асад в случая, като цяло идеята на турците е ясна, предполагам, че искат да дръпнат човешки ресурс от ССА за ал - Баб, защото аскера търпи сериозни загуби там, докато Русия вероятно иска да обърне вниманието на САА и съюзници към Палмира, но не мисля, че ще стане.
Конкретно за българското оръжие, което е попаднало при ан - Нусра, ясно е, че не е продадено директно на тях, както е ясно, че американските ТОУ-ве не са попаднали в ИД директно.
Последна промяна от HoUs4oOL на 29 дек 2016 17:43, променено общо 1 път.