Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2016 21:21

Uncle_Sam написа:Защо България да не продава амуниции и каквото и да е било друго? Бизнесът си е бизнес. Да не сме по-тъпи от американци и руснаци?

"Докато има война има надежда"..Италиански игрален филм. Много показателен. Не очаквам да си го гледал, но знае ли човек какво дават по кината в Маями 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 дек 2016 22:37

Имало е нов телефонен разговор между Ердо и Путин, поради проблемите около примирието, интересно, но изглежда, че Турция някак си пое ролята на американците като представителна страна на ''умерените'', направо си заобикалят американците, което е логично, предвид, че тази администрация си отива, но все пак...

http://kremlin.ru/events/president/news/53465

От преди 15 минути:

Yusha Yuseef ‏@MIG29_ 15 мин15 минут назад

Breaking || Ahrar AL-Sham media said : the Truce will start this night east Aleppo ,
people and Wounded will exit Dawn on Thursday
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 дек 2016 23:14

82ката да се яви, снимка от Сараево в подкрепа за Алепо, учудващо много забрадки? :?

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/CzqVyU2WEAAo7UN.jpg[/rimg]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 дек 2016 23:48

Предполагам си чувал/чел, че в Босна навремето са разселвани немалко мюсюлмани от Анадола, по подобие на нашето Лудогорие и Родопите, или пък сръбския Санджак ??! Разбира се, в днешно време те са малка бройка, но предполагам, че тези мумии са точно от тези групи. Средностатистическата босненска мюсюлманска жена няма нищо общо като облекло и физически вид с тези същества.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 дек 2016 02:17

Турция е с подписана смъртна присъда. Подписана и от САЩ, подписана и от Русия. Когато двата глобални играча искат едно и също нещо - то ще се случи - Кюрдистан. С или без желанието на Ердоган. Той затова почна да играе ва банк и соло през главата на Обама, на отиващия си Обама. Той, обаче се е самозабравил и не е преценил нещата. От началото на сирийската война САЩ и Русия си го подмятат някак си, лъготят и т.н. Но къде е мястото на фесовете лъсна около кризата със самолета. Ердоган каза, че ще влиза в Сирия, но САЩ казаха, че влизат на своя глава - никакво НАТО, никакъв чл. 5. Русия каза, че ще хвърли вакуумни бомби над турците и фесовете се насраха, останаха сами....което бая си значи, че САЩ и Русия си имат някаква договорка и, че фесовете не са вътре в нея
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 дек 2016 16:00

Ще хвърлят Русия над Турция грънци, сериозно ли си мислиш, че Ердоган се е уплашил от подобни лакърдии ??! :mrgreen: :mrgreen:

И никакъв Кюрдистан няма да се създава, в това отношение Турция има подкрепата на Ирак и Сирия, нищо че принципно не се обичат, меко казано. Защото и те си имат бая кюрди на територията, и не е далеч от акъла, че кюрдите в Турция ако получат независима държава, това ще насърчи за борба още повече и тези в съседните Ирак и Сирия.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 дек 2016 16:45

1982 написа:Предполагам си чувал/чел, че в Босна навремето са разселвани немалко мюсюлмани от Анадола, по подобие на нашето Лудогорие и Родопите, или пък сръбския Санджак ??! Разбира се, в днешно време те са малка бройка, но предполагам, че тези мумии са точно от тези групи. Средностатистическата босненска мюсюлманска жена няма нищо общо като облекло и физически вид с тези същества.

И аз знам, че уж са светски настроени, мисълта ми беше да не би и натам да са потекли пари от определени държави, за да се обличат така, защото доколкото знам Босна е много атрактивна дестинация за Саудитските туристи...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 дек 2016 16:49

Разбира се, че текат пари натам, още по времето на босненската война ходеха даже муджахидини и всякаква подобна радикална сволоч да се бият. Но в случая не мисля, че е нещо сериозно, изповядващите консервативен ислям са много малко, както сред бошняците, така и сред местните турци. Просто са атракция и затова са ги снимали на протеста, останалите, убеден съм, повечето са си били обикновени мюсюлмани.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 дек 2016 17:09

1982 написа:Ще хвърлят Русия над Турция грънци, сериозно ли си мислиш, че Ердоган се е уплашил от подобни лакърдии ??! :mrgreen: :mrgreen:

И никакъв Кюрдистан няма да се създава, в това отношение Турция има подкрепата на Ирак и Сирия, нищо че принципно не се обичат, меко казано. Защото и те си имат бая кюрди на територията, и не е далеч от акъла, че кюрдите в Турция ако получат независима държава, това ще насърчи за борба още повече и тези в съседните Ирак и Сирия.

Турците нямат много голям избор. Работим с двама братя, кюрди, в една складова база в Истанбул, и те казват, че до 20 години кюрдите ще са много повече и ще контролират голяма част от Турция. Просто всичко това е естествен процес, срещу който Ердоган се бори чрез исляма, но няма да му се получи, освен ако още в обозримото краткотрайно бъдеще не се стигне до истинска война между кюрдите и турците.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 дек 2016 17:27

diplomat написа:
1982 написа:Ще хвърлят Русия над Турция грънци, сериозно ли си мислиш, че Ердоган се е уплашил от подобни лакърдии ??! :mrgreen: :mrgreen:

Турците нямат много голям избор. Работим с двама братя, кюрди, в една складова база в Истанбул, и те казват, че до 20 години кюрдите ще са много повече и ще контролират голяма част от Турция. Просто всичко това е естествен процес, срещу който Ердоган се бори чрез исляма, но няма да му се получи, освен ако още в обозримото краткотрайно бъдеще не се стигне до истинска война между кюрдите и турците.

Абе мани ги тия мангали(кюрдите) кво разправят, тва е същата долна паплач като нашите мангали.
Не на 100% а на 1000% съм сигурен, че Кюрдистан няма да има в близко бъдеще, още по-малко при фесовете.
С цената на всичко фесовете ще ги смачкат, и могат да го направят само да поискат.
Вярно е, че се плодят като зайци(до колкото знам презервативите са забранени там, и са много търсена контрабандна стока :lol: ) но и фесовете не им отстъпват.Само пискат, че били мачкани и не знам си кво, а едно 60% от мъжете им се занимава със сенчест бизнес, наркотици, контрабанда, проституция, каналджйиство и друго квото се сетиш.
Аз от наши изселници в Истанбул знам, че от тия примати е хубаво да стоиш настрана.А и съм виждал с очите си кво представляват.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”