Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 01:51

CTAHKO написа:
dunavfc написа:По, каква моя логика, бе човек ? Защо мнението ми за окупацията на СССР, за теб автоматично води към някакви други изводи ?
Аз съм го написал преди няколко страници, че не може в България да има паметник на руските окупатори, както и на американските пилоти, ти обаче , пак си правиш някакви твои анализи и разбори. При теб всичко е черно и бяло. Обичаш руснаците, мразиш САЩ и Запада и обратното. Аз не мога да кажа на черното - бяло, пък ти ако искаш, върти, сучи, направи нещата, така да са в твои интерес, нищо, че си противоречиш и самозалъгваш.
Византийската империя е окупатор, Османската империя е окупатор, Съветският съюз е окупатор, Американците и те щяха да са окупатори, ако бяха свалили властта и на тяхно място бяха поставили хора, които да защитават американският интерес и , ако бяхме едва ли не 51 щат, както неформално бяхме 16 република или сигурно и това е лъжа ?

Защото не са окупатори :!: Ние доброволно сме влезли във ВСВ и като държава част от тази война, носим си последствията. Не сме в мирно време и някой да е нахлул със или без причина. Ние сме част от другия пакт. Просто е. Само да те питам, наясно ли си че от 1941-ва година сме във война с Англия и САЩ :?:

П.П. И моля те, мисли малко с тази дунавска главица :)

Разбирам, че ти не знаеш, терминологията на понятието Окупация, затова мисля, че и тази тема ще бъде поредната от която никой няма да загуби, ако я прекрати.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 01:53

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
1982 написа:Винаги, когато кажеш/напишеш нещо за СССР/Русия, темата се обръща кам САЩ и другите западняци.

Защото нямат аргументи, колега ;) Защото не могат да дискутират обективно и честно. Само и само да не кажат истината, която е всепризната от всяко едно човешко и разумно същество са готови да въртят и да сучат до припадък.

И понеже темата СССР/Русия не е в тяхна полза, пък особено това, което се случва в последните 60-70 год. САЩ и Запада са най-лесното оправдание.

Какви аргументи, аз теб един аргумент не съм те видял да покажеш :lol: Ти въобще знаеш ли какво означава тази думичка, че я използуваш :lol:

При теб, все нещо не е ясно, все някой не ти е отговорил, все нещо си задал, пък се е направил на разсеян или си го "затапил". Аз затова и постоянно те карам, да се връщаш малко по-назад в темите и да четеш, какво са казали хората с които дискутираш за не питаш глупави въпроси. Ако наистина не си видял, какво разбирам аз под окупация и, защо според мен СССР е окупирал България, значи имаш сериозен проблем или с четенето или с помненето.

А, да повторя пак, че винаги, когато човек , няма какво да каже по дадена тема, гледа да я смени, това инстинкт, който всеки прави много или малко. При теб за съжаление е в големи количества. И за да не говоря наизуст ще повторя, това което е казал колегата преди мен. Винаги, когато се заговори за Русия се намесва от вас САЩ, защо не мога да си го обясня, но както и да е.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 02:00

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:По, каква моя логика, бе човек ? Защо мнението ми за окупацията на СССР, за теб автоматично води към някакви други изводи ?
Аз съм го написал преди няколко страници, че не може в България да има паметник на руските окупатори, както и на американските пилоти, ти обаче , пак си правиш някакви твои анализи и разбори. При теб всичко е черно и бяло. Обичаш руснаците, мразиш САЩ и Запада и обратното. Аз не мога да кажа на черното - бяло, пък ти ако искаш, върти, сучи, направи нещата, така да са в твои интерес, нищо, че си противоречиш и самозалъгваш.
Византийската империя е окупатор, Османската империя е окупатор, Съветският съюз е окупатор, Американците и те щяха да са окупатори, ако бяха свалили властта и на тяхно място бяха поставили хора, които да защитават американският интерес и , ако бяхме едва ли не 51 щат, както неформално бяхме 16 република или сигурно и това е лъжа ?

Защото не са окупатори :!: Ние доброволно сме влезли във ВСВ и като държава част от тази война, носим си последствията. Не сме в мирно време и някой да е нахлул със или без причина. Ние сме част от другия пакт. Просто е. Само да те питам, наясно ли си че от 1941-ва година сме във война с Англия и САЩ :?:

Разбирам, че ти не знаеш, терминологията на понятието Окупация, затова мисля, че и тази тема ще бъде поредната от която никой няма да загуби, ако я прекрати.

Да, а САЩ и Англия окупират Франция ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 02:05

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:
1982 написа:Винаги, когато кажеш/напишеш нещо за СССР/Русия, темата се обръща кам САЩ и другите западняци.

Защото нямат аргументи, колега ;) Защото не могат да дискутират обективно и честно. Само и само да не кажат истината, която е всепризната от всяко едно човешко и разумно същество са готови да въртят и да сучат до припадък.

И понеже темата СССР/Русия не е в тяхна полза, пък особено това, което се случва в последните 60-70 год. САЩ и Запада са най-лесното оправдание.

Какви аргументи, аз теб един аргумент не съм те видял да покажеш :lol: Ти въобще знаеш ли какво означава тази думичка, че я използуваш :lol:

При теб, все нещо не е ясно, все някой не ти е отговорил, все нещо си задал, пък се е направил на разсеян или си го "затапил". Аз затова и постоянно те карам, да се връщаш малко по-назад в темите и да четеш, какво са казали хората с които дискутираш за не питаш глупави въпроси. Ако наистина не си видял, какво разбирам аз под окупация и, защо според мен СССР е окупирал България, значи имаш сериозен проблем или с четенето или с помненето.

А, да повторя пак, че винаги, когато човек , няма какво да каже по дадена тема, гледа да я смени, това инстинкт, който всеки прави много или малко. При теб за съжаление е в големи количества. И за да не говоря наизуст ще повторя, това което е казал колегата преди мен. Винаги, когато се заговори за Русия се намесва от вас САЩ, защо не мога да си го обясня, но както и да е.

Няма такова нещо, само при теб е така ;) По-интересното е, че не само аз ти го казвам и съм по-склонен да вярвам, че проблема е в теб, отколкото във всички нас 8-) Така че търси специализирана помощ, докато е време. И въобще, що пак извъртя темата и започна с личните квалификации и обиди. Поне малко не се ли усещаш?

П.П. И не се опирай много, много на цитирания от теб колега. Гледа ти сеира, надъхва те и ти дава за домашно, щото те знае колко ти е багажа. Пък останалото сам си го правиш :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 02:11

Толкова си жалък отстрани с малоумно-детското си самочувствие, че сериозно започвам да смятам, че наистина имаш ментални проблеми и форумът е някакъв отдушник за теб. А най-комплексарското е, че 99 % от случаите, без никой да ти е искал мнението ме цитираш или влизаш в някакъв диспут с мен. Ако си направиш трудът да видиш, колко пъти съм те цитирал аз и колко пъти ти, може би щеше да разбереш, защо смятам, че имаш проблеми, най-малко шизофрения.
На мен най-лесно ми е да не ти отговоря или пък да те игнорирам като някоя хлебарка, но си човек, пък аз проявявам разбиране и поне някакво минимално уважение към всеки, без значение дали заслужава или не, та затова и си правя труда да те "уважа" с отговор на много милионните ти въпроси, с ясното съзнание, че каквото и да кажа е безсмислено , защото или няма да го асимилираш или ще се опиташ да ми внушаваш някакви си твои заключения.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 сеп 2014 02:16

dunavfc написа:Толкова си жалък отстрани с малоумно-детското си самочувствие, че сериозно започвам да смятам, че наистина имаш ментални проблеми и форумът е някакъв отдушник за теб. А най-комплексарското е, че 99 % от случаите, без никой да ти е искал мнението ме цитираш или влизаш в някакъв диспут с мен. Ако си направиш трудът да видиш, колко пъти съм те цитирал аз и колко пъти ти, може би щеше да разбереш, защо смятам, че имаш проблеми, най-малко шизофрения.
На мен най-лесно ми е да не ти отговоря или пък да те игнорирам като някоя хлебарка, но си човек, пък аз проявявам разбиране и поне някакво минимално уважение към всеки, без значение дали заслужава или не, та затова и си правя труда да те "уважа" с отговор на много милионните ти въпроси, с ясното съзнание, че каквото и да кажа е безсмислено , защото или няма да го асимилираш или ще се опиташ да ми внушаваш някакви си твои заключения.

Аз пък ще ти кажа само едно. Следващото открито психично заболяване ще носи твоето име 8-) Лека вечер :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2014 02:19

Ей, това последното ми хареса, наистина. Съвсем сериозно, тоя лаф ми хареса, оригинален е и има смисъл, ще си позволя да го използвам и аз. Ето нещо, което научих, наистина от теб ;) Лека вечер и от мен !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 сеп 2014 02:21

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:

Да, а САЩ и Англия окупират Франция ;)

А ти си голям класик, братче, трябва да напишеш книга - как се "тролват" хора из нета. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2014 10:04

Kaкъв спор сте заформили заради някакви си паметници. :lol:

Паметниците да ни бяха проблема ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 сеп 2014 11:46

Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

Върни се в “Свободна зона”