Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 02 дек 2024 21:07

bubka написа:Е, гледай сега, като се ожениш е друго. Има много жени, дето буквално издържат мъжете си, а ония са търтеи и загубеняци. Само не знам как тези жени първоначално се прилъгват. Има наистина всякакви хора, почти всичко, което може да си представиш като характер.

Да, там ролите са разменени и друг играе ролята на жената ; ) :lol:

Soulen написа:На различни езици говорим, доста трудно, да не кажа невъзможно ще е да ме разбереш. Прекалено си откъснат от нещата и си живееш в собствен балон.

Аз бих казал, че ми липсва наивност и розови очила. :oops: Естествено, винаги има изключения, но като цяло мнозинството предпочитате да гледате на нещата през розов обектив, особено когато сте влюбени.

ReBorn1982 написа:Значи проблемът ти е там, че свеждаш всичко само до секс. За теб е непонятно че с една жена може да има и друг вид общуване. Според теб всяко плащане е свързано само със секс ....

Може естествено, просто обикновено е с такива към които нямаш никакъв интерес за нещо различно от словесно общуване. :lol:

Между другото, преди година и нещо ми се случи за първи път да срещна девойка изглеждаща добре и можеща да говори за интересни на мен теми. Учеше финанси и счетоводство на английски. Беше топ външност и се запознахме докато си купуваше една тухла - "Възход и падение не Райха" :lol: (естествено нямаше изобщо да стане разговор ако бях облечен като прошляк или ако тя не беше красива) 20 тина дена се мотахме заедно, водих я нагоре-надолу и дори общувахме извън леглото. :lol: Естествено не си правя илюзии, че това щеше да стане ако не плащах всичко и не я разкарвах из Европа :lol: Момичетата не ядат домати с колците и идеално си знаят цената, знаят какво могат да получат и почти всяка би се възползвала от това. Това е нормално и не е нещо уау. Да някои не взимат пари директно, а се възползват от облаги около външността си. Всичко обаче като цяло е еднакво. Много рядко може в една връзка, без значение дали е кратка или дълга, дали е еднократна, партньорите са равнопоставени. Винаги единия плаща и почти винаги това е мъжа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2024 22:32

bubka написа:
Eminem написа:Ако е от малък град, ще отиде до големия град и ще направи почетна обиколка.

Ако не е омъжена, да. Но, ако е омъжена вече става по-сложно.
Както и да е, аз съм го приел тоя факт. Както на нея и се ебе, така и на мен ми се ебе. Само, че нея я осъжда обществото за това нещо, а аз съм герой образно казано :lol: .

Аз съм от малък град. Мога да дам един пример. Преди 2 години някъде се записах на народни танци. В масовостта си тези състави са предимно от жени, може би съотношение 80/20. Кво се случва по разни семинари и участия извън града, не е за разправяне. Грам не ги притеснява дали са омъжени. В смисъл танците са като Вегас, каквото стане на тях си остава там. Е, знам за няколко случая в които си продължава и в града и за мъже спирали жените си от репетиции (че и обратното). Решила ли е да се ебе, нищо не може да я спре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 дек 2024 23:29

rhaegar написа:
bubka написа:
Eminem написа:Ако е от малък град, ще отиде до големия град и ще направи почетна обиколка.

Както и да е, аз съм го приел тоя факт. Както на нея и се ебе, така и на мен ми се ебе. Само, че нея я осъжда обществото за това нещо, а аз съм герой образно казано :lol: .

Аз съм от малък град. Мога да дам един пример. Преди 2 години някъде се записах на народни танци. В масовостта си тези състави са предимно от жени, може би съотношение 80/20. Кво се случва по разни семинари и участия извън града, не е за разправяне. Грам не ги притеснява дали са омъжени. В смисъл танците са като Вегас, каквото стане на тях си остава там. Е, знам за няколко случая в които си продължава и в града и за мъже спирали жените си от репетиции (че и обратното). Решила ли е да се ебе, нищо не може да я спре.

Добро хоби си си избрал значи. Можеше по-директно да се похвалиш без да увърташ :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 дек 2024 23:30

THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Че и аз мога да дам 1 500 лв., а не съм някакъв свръх богаташ. Със сигурност огромно количество е минало през този парцал.
А от къде си сигурен, че примерно... Забиваш нЕква в нет-а, или на заведение, кефите се един на друг, нещата стават сериозни, гледаш я - Има очи само за теб, ама дали реално е така ?
Кой знае колко кОра е "счупила" ... :lol:

Не "забивам" в нета или на заведение. Плюс това много бързо си личи една жена каква е, поне за мен не е никак трудно. А и мъжете също .... комуникацията казва много. Не само словесната ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 дек 2024 23:35

rhaegar написа:
bubka написа:

Ти затова се записа, нали, перверзнико ??! Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2024 23:56

Soulen написа:Добро хоби си си избрал значи. Можеше по-директно да се похвалиш без да увърташ :lol: :lol:

Абе доста повече съм виждал, отколкото съм правил. Но просто отбелязвам, че не е като да няма възможности.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 дек 2024 00:05

Ето нещо по темата ;д:

https://www.youtube.com/shorts/M0RClaCBCO0
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 дек 2024 13:55

Тъжниото издрънканчо
pomiqrat написа:Невъзможност за възприемане на нова информация: Това може да се дължи на когнитивни трудности или заболявания като деменция, когато не си в състояние да запомниш нова информация и повтаряш изречения или истории, защото ги възприемаш като нещо ново или неизречено.

Тревожност и стрес: При хора с повишено ниво на тревожност или обсесивно-компулсивно разстройство, повтарянето на фрази или действия може да бъде начин за справяне с вътрешно напрежение.

Психологическа зависимост или ритуал: Някои хора могат да повтарят определени изречения или действия, защото са свикнали да го правят, което може да бъде част от навик или ритуал, свързан с усещане за сигурност.

Емоционална или социална нужда: В някои случаи хора, които изпитват нужда от внимание или социална утеха, могат да повтарят едно и също, за да потвърдят своето присъствие или значимост в
разговорите.

Индивид с нарцисистични и антисоциални черти. Често използва лъжи, за да изглежда по-добре или да избегне негативни последици от собствените си действия​​. В случая драсканици.

Психологически разстройство: Повторното лъгане може да бъде свързано с психопатия или други разстройства като псевдология (или патологична лъжа. Сигурен съм, че ти е непозната дума), при която човекът не може да контролира нуждата си да лъже. Лъже, за да запази личния си имидж (не, че има такъв). Това поведение може да бъде резултат от ниска самооценка или страх от отхвърляне.

Повтаря лъжи, защото вярва в тях, тъй като е бил изложен на убеждения, които го кара да приема тези лъжи като истина.

Постоянните му обиди са свързани с ниска самооценка. Обижда или се присмива на другите, за да компенсира собствената си несигурност. Може да се чувства по-добре за себе си, когато намалява стойността на другите. Това поведение е свързано със защитни механизми срещу вътрешна уязвимост​​.

Присмеха му е, за да премахне чувството на безсилие и болка, с която се справя. Това поведение може да бъде резултат от неразрешени емоционални проблеми.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 дек 2024 16:26

Thsmith написа:Момичетата не ядат домати с колците и идеално си знаят цената, знаят какво могат да получат и почти всяка би се възползвала от това. Това е нормално и не е нещо уау. Да някои не взимат пари директно, а се възползват от облаги около външността си. Всичко обаче като цяло е еднакво. Много рядко може в една връзка, без значение дали е кратка или дълга, дали е еднократна, партньорите са равнопоставени. Винаги единия плаща и почти винаги това е мъжа.

Почти на 100% си уцелил всичко - реалността е такава - търсене и предлагане. Аз никога не бих обърнал вниамение и на най-интелигентната и мила жена на света (сексуално и за партньор говоря), ако е грозна. Съжалявам, това е положението. Същото е и с жените - съвсем логично е да желаят да се "продадат" на максимално висока цена. И в това няма нищо ненормално, разбира се.

Просто си малко по-циничен и си възприел един подход, който е различен от 99% от мейнстрийма - дали заради липса на пари, дали заради псевдоморал или вкоренени традиции/предразсъдъци - не знам. Но пък има и нормални жени - без да се хваля, съм на 99.99% убеден, че моята жена не ми е изневерявала никога за 21 години с мен (за себе си нищо няма да казвам). А общува на ежедневна база и с много по-богати, и с по-красиви от мен (само на акъл ни моат ми стъпат, пейразиии :mrgreen: ). Сега, и тя си има кусури и до голяма степен съм я разлигавил, но пък и аз не съм безгрешен, така че въпрос на някаква взаимна търпимост, свикналост и компромиси. А може и просто да остарявам :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 дек 2024 18:25

Много ме кефят как никога не са подготвени тези момичета https://www.youtube.com/shorts/QmaCIlSm5CY
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”