rhaegar написа:Четвърто "ние сме си българи" е фрапиращо тъп аргумент, особено идващ от човек, който не е казал добра дума за българския народ почти. Ми слушай Славка Калчева, а не Тупак или Еминем, като си българин. Или някакъв друг подобен тъп пример, ти си избери.
Моя пример е тъп? А ти как навърза слушането на чуждестранни изпълнители с таченето на Хелоуин? Кво общо има едното с другото? Казвам, че супер много ни натрапват тия западни извращения, буквално отвсякъде. То не е точно до Хелоуин май, проблема е, че от тоя запад, почти нищо хубаво вече не идва. Едно време, пропагандата е удряла особено силно чрез филми и музика. Сега дори и филмите им са смотани. В 60% от новите им такива има поне един педал и двама репресирани негри.
Както и да е, говорим за Хелоуин. Навсякъде го виждаме, дори и софийският зоопарк бил празнувал. В любимата ни столица имало и друго извращение тия дни - Хелоуин парти. Само да ти напомня, какво чувахме на Йордановден преди няколко години, когато калоферци изпънаха хорото в ледените води на Тунджа. Помниш ли как ги наричаха? Идиоти, примати... имало било КоВид, как не се спазвали мерките... По Нова, Виктор Николаев съветваше юначагите от хорото, да не се хващали за ръце, щото трябвало да се спазват противоепидемичните мерки. Патрашкова и тя виеше на умряло при Гала. Оня кавал Бебо Халваджиян пък ги громеше от социалните мрежи. За "Колът" на Рожен? Там какви чудесии чувахме? Псевдопатриоти, парите трябвало да се дадат за образование. Било абсолютно безсмислено и т.н. Идеята ми е, че изключително много се прекалява с цялата тая мега простотия, естествено идваща от запада.
А за българският народ, няма как да кажа добра дума, при положение, че е тъпкан и мъчкан сума ти време. Умен народ няма да гласува за партията на Светльо Витков и да даде толкова много гласове за пеперастите. Примери - бол. Точно щото обичам родината си, затова и гледам да съм обективен, а не да плещя глупости за велик ген и прочее. Аз се гордея с природата ни, гордея се с културата ни, гордея се с историята ни... не се гордея с дебилите, които ме заобикалят.
THE G.A.M.E написа:И същите, даже немат грам идея, кой е последният ни Владетел от Родът Дуло.
Кои са същите? Тия дето са страшни патриоти, а не си познават историята на държавата, която УЖ толкова много обичат? Нали, ариецо?