ivan56 написа:Не си никой, да ми казваш за кво да ми дреме и кво не.За циганите и педалите не ми дреме ама хич.Както и не ми дреме, за всякакви други народности, руснаци евреи, американци и прочие държави.Знаеш ли за кво ми дреме, че си отиват деца тук в шибаната ни държава, че в най голямата болница за недоносени деца в София близо година събираха с дарения пари за апарат който ще помогне на много деца,и дори с малка лепта се опитвам да помагаме, аз и семейството ми за такива каузи.На драскане по форумите всички сме много състрадателни, за "правилните" хора.Дела трябват не празни приказки.Ако толкова си загрижен, мога да ти изпратя хиляда линка с помощ за наши деца които имат наистина нужда от помощ.В Палестина си има кой да мисли за тях.
Радвам се, че помагаш. Прав си и че дела трябват, а не думи. Поправка само: не ти казвам, че трябва да ти дреме за някого. Не съдя никого. Камо ли теб. Просто ме дразни лицемерието и двойните стандарти. Това е. Ако умира дете тук или в Палестина или в Америка е все едно и също. Дали ще е циганче или българче пак няма значение. Дали ще е мюсюлманче или християнче- все пак дете си отива. Невинно. Като си затваряш очите за това, което става в Палестина и твърдиш, че е правилно, не се оплаквай после какво става у нас. Това, което им го причиняват там, могат да го правят и тука. Просто трябва да има хора, като теб, на които не им пука. Добре е да почне да ти пука. Насилието ражда насилие. И е съвсем нормално това, което става в САЩ. Щото хора с нехайство и непукизъм са позволили на злото да се разрасне, вместо да се борят с него.