Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 19 юли 2023 13:46

rhaegar написа:Но пък те описва сравнително добре.

Вероятно... но ако го беше писал само той, щеше да е нещо от вечните форумни анали на Сиса. 8-)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2023 15:29

Drunken_Master написа:

Вероятно... но ако го беше писал само той, щеше да е нещо от вечните форумни анали на Сиса. 8-)

Виж "ся", комунист, слушащ негърска ""музика"" и харесващ/боготворящ ЛеБрон Джеймс, си е наистина one of a kind. :mrgreen:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 юли 2023 16:17

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:

Виж "ся", комунист, слушащ негърска ""музика"" и харесващ/боготворящ ЛеБрон Джеймс, си е наистина one of a kind. :mrgreen:

Е то и демокрацията да ти даде всички благинки, а ти да я плюеш е доста шизофренично. Но това съм го забелязал при доста хора, дори роднини. Нямам обяснение за този феномен. Явно е като турците, които гласуват за Ердоган от Германия например. Или китайците в Европа и САЩ, които бранят ККП яростно по социалките.

За мен е доста смешно да подкрепяш режим, а да не искаш да живееш като държавите, които го практикуват. Аз поне съм си честен и съм благодарен на другаря Горбачов, Рейгън и всички, без които СССР все още щеше да съществува и аз щях да ходя на мизерни почивни станции вместо в Гърция, Майорка, Малдиви и като цяло където ми е кеф и колкото ми позволяват финансовите възможности разбира се.

По негови думи все пак демокрацията е направила семейството му заможни иначе нивата, мотиката, завода и цял живот мизерия. Е, ако на някой дядо му и баща му са като на борещия се с комунизма Терзиев, тогава пак щеше да е на Запад, докато обикновените хора си седят в концлагера затворени.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2023 17:10

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2023 23:44

Ей Богу, в по-скучна Вселена не съм попадал
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2023 00:24

pomiqrat написа:Ей Богу, в по-скучна Вселена не съм попадал

С това разполагаме, уви.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 юли 2023 00:25

Soulen написа:По негови думи все пак демокрацията е направила семейството му заможни иначе нивата, мотиката, завода и цял живот мизерия. Е, ако на някой дядо му и баща му са като на борещия се с комунизма Терзиев, тогава пак щеше да е на Запад, докато обикновените хора си седят в концлагера затворени.

Това за мен ли беше?
Тая тема още ли ще я предъвкваме? Да, баща ми е "пачка"... И? Какво от това?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 юли 2023 01:24

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eQAuRDCWGOo[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5bQLx7-jBtE[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2023 02:09

Нещо мелодично : )
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2sJxxikKk8Q[/youtube]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 юли 2023 08:37

Drunken_Master написа:
Soulen написа:По негови думи все пак демокрацията е направила семейството му заможни иначе нивата, мотиката, завода и цял живот мизерия. Е, ако на някой дядо му и баща му са като на борещия се с комунизма Терзиев, тогава пак щеше да е на Запад, докато обикновените хора си седят в концлагера затворени.

Това за мен ли беше?
Тая тема още ли ще я предъвкваме? Да, баща ми е "пачка"... И? Какво от това?

Не само към теб, доста хора са така, включително близки роднини, айде приятелите ми не се интересуват от политика особено.

Ако демокрацията те е направила по-заможен и живееш по-добре отколкото, ако беше останал соц, е доста лицемерно да пропагандираш колко било хубаво и едва ли не по-добре от сега.

Сега, ако примерно баща ти е бил директор на предприятие или по върховете на ДС, тогава за теб е щяло да бъде все едно какъв е строя, но ако е бил като 99% от хората притежаващ абсолютно нищо освен жилище и някаква мизерна заплата, тогава значи без САЩ и такива като Горби, просперитет и пари през крив макарон.

Мога единствено да разбера пенсионерите и мизерниците на минимална, които подкрепят тази система. Все пак ще се чувстват супер, ако всички са мизерници като тях. Нали знаеш, че най-големия бич за повечето хора, е не че са бедни, а че имат приятели и съседи, които не са. Това е най-тежкия за преглъщане момент при повечето хора.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”