Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 22 апр 2023 21:36

rhaegar написа:Тва рашката от Ергенът ли е? Прилича на нея.

pomiqrat написа:
Чичо Чарли и Чък Лори се сдобрили и може да гледаме нов сезон на Мъжете.

Друг сериал ще правят.

Хеленка Демидова

Нещо ми е избягал правилния превод
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 апр 2023 21:43

Ергенино нея ли избра ??

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 апр 2023 22:04

Никой не може, да се ебава с... агитката на Добруджа! ;д
https://www.youtube.com/watch?v=XJJ2868v6FQ
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 апр 2023 22:10

ReBorn1982 написа:Ергенино нея ли избра ??

Не я е. Украинка е. Може и да е участвала. Не знам. Видях четири участнички и ми призля. Една къде нямало нужда да тренира, защото можела да си отстрани хирургически деболиите; една много дебела; някаква с толкова много пипано лице, че не може да се усмихне и лицето и да трепне и някаква кадъна със сини венци къде била много хубава
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2023 22:14

Не е свършило още, според моите източници.

Аз го следя повърхностно, щото има една от моя град.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 апр 2023 22:30

pomiqrat написа:

Не я е. Украинка е. Може и да е участвала. Не знам. Видях четири участнички и ми призля. Една къде нямало нужда да тренира, защото можела да си отстрани хирургически деболиите; една много дебела; някаква с толкова много пипано лице, че не може да се усмихне и лицето и да трепне и някаква кадъна със сини венци къде била много хубава

Не знам доколко вярваш на това "реалити", ама имам роднина на мой познат, който е част от снимачния екип, и то доста важна част. Та от него знам за това, което са снимали в Турция, как "ергенът", как му беше името на предния, почти не взимал той решенията на коя да давал или не давал рози, ами му спускали сценаристите, имало случаи той да иска някоя, ама от предаването да му бутат друга заради маркетинг, рейтинг и т.н. ... момичетата също постоянно преигравали пред камера, абе не го каза директно, ама останах с впечатление, че всичко е пълен фалш, нищо "реалити" няма .... а не съм гледал и 1 минута от тия неща.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 апр 2023 22:44

Drunken_Master написа:Никой не може, да се ебава с... агитката на Добруджа! ;д

Ти за кои беше ??? ..... или и ти като Ванката Пеев имаш голямо сърце и в него има място за много отбори ??! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 апр 2023 22:51

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Никой не може, да се ебава с... агитката на Добруджа! ;д

Ти за кои беше ??? ..... или и ти като Ванката Пеев имаш голямо сърце и в него има място за много отбори ??! Изображение

Че той Ванката е фен на Добруджа, ЦСКА и Лацио. Кво пък толкова? Добруджа щото си е добруджанец кореняк, ЦСКА защото е най-великият бг клуб и Лацио, понеже работеше в Рим преди доста години. Лоша дума за това момче никога няма да кажа, понеже е прекрасен тип. И не само той, цялото му семейство са родолюбци, добри хора. Единствено не мога, да разбера, кви са тия залитания към ВМРО, но го отдавам на това, че е добър приятел с председателя на ВМРО Добрич.

Иначе, аз не съм, ни за Добруджа, ни за Дунав. На Добруджа не съм ходил на мач от поне 3-4 години, а на Дунав - НИКОГА! Винаги съм бил фен на ЦСКА, понеже брат ми ме запали. Взимаше ме от детската градина и гледахме на старият чернобял телевизор "София '21", подарен от покойният ми дядо.
На Ювентус станах фен, понеже леля ми бачкаше на една будка за вестници и докато с мама обръщаха 3-то кафе, аз разлиствах списанията. Имаше едно такова футболно... "Футбол магазин" се казваше и на последната страница имаше снимка на някакви момчета с черно-бели фланелки и отгоре надпис "Ювентус - носител на междуконтиненталната купа". :)

А ти откъде го познаваш? От ЦСКА-рските години? Демек... бая отдавна ще е било... :)
Винаги съм му завиждал, че притежава такава фланелка...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

кОр за ПП\ДБ, два за ФАЩ, три за Зеленски

Мнениеот Drunken_Master » 22 апр 2023 23:29

Изображение
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 апр 2023 23:53

А ти откъде го познаваш? От ЦСКА-рските години? Демек... бая отдавна ще е било... :)

От цесекарските, естествено. ..... и познавам е силно казано, на мен друга ми беше средата (по-крайна), не съм общувал много с него, но всички, не само в Г, но в България го знаехме. Изображение

Върни се в “Свободна зона”