TheMelodyInMyHeart написа:Болен мозък, вземи да зумнеш малко тая снимка и да го видиш руский салдат, че има два часовника на ръцете си - по 1 на всяка ръка! Ако няма на дясната - да знаеш, че гледаш фотошопнато издание на тая снимка (и в ония времена е имало техники за преработка на снимки, т.е. тогавашен фотшоп). Да обяснявам ли защо салдата има 2 часовника и от къде ги е взел?
Кавал смешен, не помня някога да съм твърдял, че снимката е 100% автентична...
TheMelodyInMyHeart написа:Гледал ли си филма "Дунав мост" не знам коя серия кога кмета, попа и разсилния посрещаха руската армия освободителка и как му взеха на единия часовника?
Т.е. ти си човек, който си вади генерални заключения от сценарий на малоумен филм ? Ти дебил ли си ?
TheMelodyInMyHeart написа:Искаш ли да ти кажа какви са впечатленията на стари хора от нашата околия за немската армия и за руската армия, и как дори и дърти хора, живели доста години по комунизЪма, откровено ненавиждаха русские и русское, без да са били ни в Германия, ни в Советский союз?
Няма как да ми кажеш нещо, което ти не знаеш. Освен това само ТЪПири като теб, могат да правят подобни сравнения, защото когато руснаците идват на наша земя, ние сме вражеска държава, а те от три години са в окопите. Сега зацепи ли или наистина си малоумен ?
TheMelodyInMyHeart написа:Научи ли най-сетне кво е клъчър? И написа ли писмо на дядо Мраз да ти прати нова баскетболна топка, че да си я сложиш на витринката на секцията?
Писах на Дядо Коледа, ама изпрати майка ти вместо баскетболна топка. Само, че горката е толкова клатена, че веднага я отпратих при роднините ти от Факултето.
TheMelodyInMyHeart написа:Едно време тъпи военни и милиционери си слагаха фуражките на задното стъкло на Ладите и Жигулитата да се знаят и виждат, че са от нашите, тъпите футбалери слагаха топки, ти сложил ли си си баскетболна топка на Москвича отзаде? Вземи питай баща си да ти каже, че е така, щот туй не го пише във форум Бойна слава или квото там четеш! Вземи излез малко от вас, че гледам нямаш личен живот, все цитираш или някой форум, или баща ти, или някакви приятели от бригадите по САЩ, бахта кенефа русенски заспал!!!
:)
Тоя ще излезе някой от баскетболната секция, дето яко съм го гаврил... :)
Умирам от кеф, дано да отговори... Получава се добра дискусия ! :)