ReBorn1982 написа:Вчера случайно попаднах на последната версия на Wrong Turn 2021. Принципно не гледам съвременно кино, щото се изроди в ужасяваща "политкоректност", но съм гледал първите филми от серията и ми харесваха, та викам чакай да се пробвам и с новия ..... пускам си, в началото добре .... след малко, обаче, когато ни представят групичката от бъдещи жертви на канибалите, отиваща у гурътъ на заколение, бързо мокрият парцал на съвременната действителност ме изплющя през лицето
.... двама от младежите бяха педерасти във връзка (и то междурасова - жълт и латино), друга двойка бяха черен с бяла жена и ..... угасих веднага филма.
Съсипаха всичко тия боклуци ..... един филм не можеш да изгледаш спокойно, без да ти врат в лицето извращенията си.
Препоръчвам ти новия Scream. Не знам дали си фен на поредицата, но аз много ѝ се кефя. Изтеглих си го с доста предубеждения. Уес Крейвън не е между живите вече, отделно всички тея модерни тъпотии. Останах супер доволен, много ми хареса. Ок, нямаше много от автохумора на Уес, където се гъбарка със себе си, но е много, много добър завършек на поредицата.
Опитах се да гледам сериала по филма. Нищо общо. Извадили хумора и автохумора и останала някаква тийн боза.
"Погрешен завой" и аз го харесвах.
Между другото сеща ли се някой как беше името на един филм, в който семейство тръгва на път, но използва отбивка в една гора и се въртят в кръг, докато не умиргат един по един. Беше с бащата на Лора Палмър от "Туин Пийкс".