Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 09 авг 2022 19:35

Soulen написа:
Drunken_Master написа:Изтегли си я!!!! Болница!!!
Не съм я играл тая...

Hearts of iron е стратегия за ВСВ. Много е добра, всяка важна държава е развита и и има управленци, генерали, дивизии. Нас също ни има. Можеш да поемеш по фашистки път, демократичен, да унищожи ВМРО или да му помагаш. Да подкрепиш Звено или да го унищожиш както и да се прегърнеш със Сталин примерно.

Усещам хомосексуалната любов, която ще се завихри между Дрънкана и Станлин :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 авг 2022 22:43

pomiqrat написа:
Soulen написа:
Drunken_Master написа:Изтегли си я!!!! Болница!!!
Не съм я играл тая...

Hearts of iron е стратегия за ВСВ. Много е добра, всяка важна държава е развита и и има управленци, генерали, дивизии. Нас също ни има. Можеш да поемеш по фашистки път, демократичен, да унищожи ВМРО или да му помагаш. Да подкрепиш Звено или да го унищожиш както и да се прегърнеш със Сталин примерно.

Усещам хомосексуалната любов, която ще се завихри между Дрънкана и Станлин :D

Признавам си и аз съм разпространявал комунизъм под съпровода на Sabaton - Paznerkampf и Съветския химн. :)
И все пак най-добре си е да създадеш един свят, прочистен от нисши раси и рай за Европа. ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 авг 2022 23:56

Що никой не е направил филм по книги на Георги Стоев? Ще напишат "всички съвпадения... ", ще променят имената и готово. То има И такива неща (истински) и в "Под прикритие" (имало показани действащ министър по време на излъчване на сериала), но поне аз не си ги разпознавам.
П.С. Колкото и некадърен да е филма, режисьорът му ще спечели Оскар посмъртно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 авг 2022 00:22

metodito написа:Що никой не е направил филм по книги на Георги Стоев? Ще напишат "всички съвпадения... ", ще променят имената и готово. То има И такива неща (истински) и в "Под прикритие" (имало показани действащ министър по време на излъчване на сериала), но поне аз не си ги разпознавам.
П.С. Колкото и некадърен да е филма, режисьорът му ще спечели Оскар посмъртно.

Бившият ми шеф, за когото работих в периода 2016-2019 е човек, доста добре обвързан с руската мафия. От него знам, че голяма част от писанията на Стоев са пълна измишльотина. А повярвай ми, той познава страшно много хора !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2022 00:50

Има хора, които си мислят че тия драсканици са истина ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2022 00:58

Между драсканиците му, вероятно има и някаква истина. Чел съм книгите му и познавам хора с подобно поведение
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 авг 2022 01:05

rhaegar написа:Има хора, които си мислят че тия драсканици са истина ли?

Всички книги съм му ги чел. От това, което знам за него, бил е охрана на Славчо Христов. Вероятно историите свързани с него (в ресторанта му особено) са истина. Но не и останалите. Примерно, той твърди, че Андрей Луканов е ликвидиран от Поли Пантев, по поръчка на Любен Гоцев за да премахне конкурента си и да стане единственият кукловод, но въпросният човек ми е казвал, че Луканов е ликвидиран от руснаците заради газа и "Топенерджи".
Има и друго нещо. Когато пада социалистическия лагер, Жоро Стоев е едва на 18, не е навършил дори още 19 години, а голяма част от историите му са свързани с времето преди 1989-а, а той е бил едва хлапе тогава. Твърдеше и, че е бил част от "Олимпийски надежди", но това също се оказа измама, борчески спортове ала-бала... няма нищо такова. Нали трябва да "хванат дикиш" историите му, откъде се познава примерно с братята Илиеви и т.н. Как да направи иначе връзката, те повечето момчета са били борчета.
И най-важното... В книгите си, той се представя за т.нар. "consiliere" (консилиери) или както там се пише (не съм гледал филмите на Ал Пачино и Де Ниро за мафията). Или иначе казано, дясната ръка на Кръстника, човека на когото се поръчва някого и той изпраща въпросният килър да свърши поръчката. Всичко хубаво, ама като си изтипосаш тия твърдения в книги, как обществото да те възприеме, за нещо различно от Маджо, Маргините и т.н. ? Ми, ти си същия боклук...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2022 01:36

Drunken_Master написа:

Всички книги съм му ги чел. От това, което знам за него, бил е охрана на Славчо Христов. Вероятно историите свързани с него (в ресторанта му особено) са истина. Но не и останалите. Примерно, той твърди, че Андрей Луканов е ликвидиран от Поли Пантев, по поръчка на Любен Гоцев за да премахне конкурента си и да стане единственият кукловод, но въпросният човек ми е казвал, че Луканов е ликвидиран от руснаците заради газа и "Топенерджи".
Има и друго нещо. Когато пада социалистическия лагер, Жоро Стоев е едва на 18, не е навършил дори още 19 години, а голяма част от историите му са свързани с времето преди 1989-а, а той е бил едва хлапе тогава. Твърдеше и, че е бил част от "Олимпийски надежди", но това също се оказа измама, борчески спортове ала-бала... няма нищо такова. Нали трябва да "хванат дикиш" историите му, откъде се познава примерно с братята Илиеви и т.н. Как да направи иначе връзката, те повечето момчета са били борчета.
И най-важното... В книгите си, той се представя за т.нар. "consiliere" (консилиери) или както там се пише (не съм гледал филмите на Ал Пачино и Де Ниро за мафията). Или иначе казано, дясната ръка на Кръстника, човека на когото се поръчва някого и той изпраща въпросният килър да свърши поръчката. Всичко хубаво, ама като си изтипосаш тия твърдения в книги, как обществото да те възприеме, за нещо различно от Маджо, Маргините и т.н. ? Ми, ти си същия боклук...

Consigliere е мозък. Гледал съм му интервюта. Не знам. Но този човек крещи на Държавата: "Защитете ме"! Всичко ще кажа". И какво се случи?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2022 01:38

Що някои от тях да не са истина?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2022 07:26

За някои неща гарантирам, че са истина, знам го просто от ..... да го наречем, лични контакти. Сега, дали той ги знае от първа ръка или и той от контакти с хора, не знам вече. Но със сигурност писанията му не могат с лека ръка да се наричат "драсканици".

Интересното е, че Георги Стоев приживе много настояваше да да даде показания срещу Маджо, да бъде разпитан, но прокуратурата и съдът упорито не желаеха да го разпитат. Което буди доста въпроси ....

Върни се в “Свободна зона”