Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Warped » 08 окт 2020 17:50

Кой от 2-та Зрока слушате?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 окт 2020 18:15

Warped написа:Кой от 2-та Зрока слушате?

Ко
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 окт 2020 18:30

Warped написа:Кой от 2-та Зрока слушате?

Нова и бтв имали радио с едно и също име? :roll:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 окт 2020 19:41

Едно тайре служи, чи са чудих кви 2ки и 3йки прайм
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 окт 2020 12:51

ivan56 написа:Киро го боли патката, кво пишат припоците и без това той си е ловешко чадо.Още повече, същите тия, които си предадоха отбора и припозната Литекс, сега говорят за предатели.
Не бил лош футболист :lol: :lol:
До оня ден беше новият Бербатов, Ники Прасето днес в ефир си призна, как е избран от червените-оранжеви журналя за футболист на годината.
Пък аз продължавам да си твърдя, че Домуса и Гришата разиграват цирк пред феновете, от който и двамата са на плюс.
Киро първа опция в България му е бил Гришата, но Алито прецака всичко или по- точно ония френски фермери с бавният нет.

Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дъното :!: Заради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука :idea:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 окт 2020 13:08

boabbb написа:Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дъното :!: Заради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука :idea:

Що, Домуса да не би да е основният виновник за състоянието на българския футбол/национален отбор?
Защото купува съдии, мачове и залага само на чужденци?
Литекс на Г-н Ганчев играеше с по 5-6 чужденци в титулярите 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Г-н Ганчев купуваше съдии и съперници 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Да не изкарваме зализания капут основен виновник за всичко, защото клоаката започна много преди той да се появи на
сцената на великите комбинатори :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Български "футбол"

Мнениеот Drunken_Master » 09 окт 2020 13:10

Боби, на вас пък, какъв ви е проблемът с Кирил Домусчиев а.к.а. Киро Гела ? Пича си прави парите, дава и за българският футбол. И мен ме дразни цялостното поведение на всичко около Делиормана, но той е по-скоро полезен отколкото да пречи. Макар, че не смятам, че кой знае колко е подпомогнал за развитието на родният футбол, понеже 90% от играчите на Лудогорец са чужденци, но поне вдигна коефициента за ЕКТ, както го направиха и Левски при Мъри Стоилов през 2006-та и 2007-ма. Имам предвид, че националният ни отбор не е прокопсал, кой знае колко от както Лудогорец доминира в шампионата. А уж имаха най-модерната ДЮШ в България, европейски тип не знам си какво, ала-бала... Имам познати от Разград, които са ми разказвали, че в "Балканфарма" произвеждат амфетамини, но аз поне не познавам богаташ и футболен деятел, който да си е направил парите по честен начин. Нали не смяташ, че Гриша-та наистина е започнал с прословутите камиони и уиски ? Я стига, нали му помним мутренските прийоми от деветдесетте години, когато най-редовно се "хващаха" реферите. Имаше един Костадин Костадинов, дето бая бой изяде на полувремето за купата срещу Левски. Това не го ли помните ? Същата работа беше и с ЦСКА на Мултигруп, Славия на СИК и Левски на ВИС 2. Сега не си мисли, че е по-различно... Колкото до "лицемерието" за което говори Иван, ами има го, няма какво да се лъжем... Аз затова зададох конкретен въпрос в темата на левскарите, понеже един от тях най-нагло ми твърдеше, че държавата била срещу Левски. Много ми е чудно, как държавата пречи на левскарите, при положение, че Делян Пеевски им даде стотици хиляди левове, които изобщо не мисля, че не са от джоба на българските данъкоплатци. Бойко и той си е откровен левскар, това всеки го знае... Черепа и той едно време беше "к*рва", сега стана "г-н Божков". От ваша страна (пиша "ваша", понеже след 2016-та вече не е "наша") и вие много псувахте по Ганчев, бил "микренско джудже" и т.н., а сега обърнахте палачинката... Сейм шит !
Последна промяна от Drunken_Master на 09 окт 2020 13:11, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Български "футбол"

Мнениеот Drunken_Master » 09 окт 2020 13:10

Groucho написа:
boabbb написа:Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дъното :!: Заради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука :idea:

Що, Домуса да не би да е основният виновник за състоянието на българския футбол/национален отбор?
Защото купува съдии, мачове и залага само на чужденци?
Литекс на Г-н Ганчев играеше с по 5-6 чужденци в титулярите 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Г-н Ганчев купуваше съдии и съперници 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Да не изкарваме зализания капут основен виновник за всичко, защото клоаката започна много преди той да се появи на
сцената на великите комбинатори :lol:

Изпреварил си ме...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 окт 2020 13:25

Половината от дърварите, които играят в момента в национала са от школата на микренския :!: Гела с неговата мегамодерна база колко играчи изкара, дето не са препечени ? Кой, по дяволите, е Доминик Янков :?: :?: :?: И Гела бие негрите като другите преди това - това ли е оправданието :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 окт 2020 13:34

boabbb написа:Половината от дърварите, които играят в момента в национала са от школата на микренския :!: Гела с неговата мегамодерна база колко играчи изкара, дето не са препечени ? Кой, по дяволите, е Доминик Янков :?: :?: :?: И Гела бие негрите като другите преди това - това ли е оправданието :?:

T.e., ясно ти е, че едната школа е извадила дървари и се чудиш защо и другата школа не е извадила дървари :?: :lol:
Ерго, Микренския е полезен за българския футбол, защото все пак произвежда някаква целулоза, а Домуса е вреден, защото хептен никакви дървета не може да изкара :lol:

Няма оправдания, просто е смешно да хвърляте обвинения само по един човек, защото лошите... практики почнаха от други хора доста преди него. Сред тия други хора е и сегашният собственик на ЦСКА-София, а нещо не виждам упреци към него.

А в националния ни отбор няма качествени футболисти от поколението на Бербатов и Петрови, така че пий една ракия и не се занимавай с глупости, скоро няма да се класираме никъде на национално ниво :lol:

Върни се в “Свободна зона”