ivan56 написа:Десподов нали имаше регистрация във форума и пишеше тук, или се бъркам
Имаше. Като юноша бледен в латекса.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Десподов нали имаше регистрация във форума и пишеше тук, или се бъркам
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Припок от малък.![]()
Извън шегите, всеки в своята област бачка за пари и не виждам драма, че е предпочел Лудогорец пред това да търка пейката в некакъв селски клуб в Италия или където и да е по Европата.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Цялата драма е, че Домуса за сетен път се гъбарка с шефчетата от Ловеч.
Това им е драмата на чорбарите.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ivan56 написа:Цялата драма е, че Домуса за сетен път се гъбарка с шефчетата от Ловеч.
Това им е драмата на чорбарите.
Потребители, разглеждащи този форум: Pichichi и 4 госта