Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 24 май 2016 15:18

Илчо, да нямаш някакъв фетиш към Ротшилд, че го споменаваш във всяко второ твое мнение. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 май 2016 15:20

Thsmith написа:Не ме интересува кой бие негрите и кой не ги бие. Не си познал "дъската" .

CTAHKO написа:
Само тотален лаик може да е привърженик на комунистическият ЕС и в същия момент да се прави на дясно мислещ! А този няма нищо общо със лявото мислене. Този си е чист сто процентов либерал. Просто либерастката мафия е завладяла ключовите позиции в ключовите институции и час по-скоро трябва да бъде унищожена! В противен случай рискуваме ние да бъдем унищожени от нея) Що се отнася до статията, като говори за 2 милиона, много ми е интересно неговият роден Люксембург, колко емигранти ще приеме И друго ми е инересно. Как човек от град-държава по-малка от Пловдив става председател на Европейската комисия. Че то и Тотев може да е председател на същата тази комисия и то с по-голям успех от продажния либераст 8-)

Либерал=ляв
Все пак говорим за цивилизовано ляво, а не за терористично тип комунизъм
Нека ти го нарисувам ; ) Като за теб :lol:
Изображение

Няма какво да ми го рисуваш. Щом самият Карл Маркс го отрича като идея, кои сме ние че да спорим с него 8-) Може и да има някои общи допирни точки, но не е лява идея. И за протоокола, в България Стефан Стамболов е бил един от най-отявлените либерали 8-) Може би е такъв и до ден днешен. Ако той е ляв, здраве му кажи 8-) В наши дни, наследници на Българската либерална партия са Демократическата партия на покойния вече Стефан Савов и радикал-демократическата партия на Александър Йорданов. Хайде сега виж тези две партии като част от коя коалиция са и ще ти светне лампичката!!! Няма нужда да ми благодариш за безплатната лекция. Правя го напълно алтруистично и с образователна цел 8-) Християндемократите и те са част от тази престъпна либерастка клика!!!

Thsmith написа:
CTAHKO написа:
Много знаеш, ама я ни светни САЩ кога ще приемат същите мерки на икономии 8-) Ей така, да решат нещата набързо и всичко да се забрави, вместо да се гърчат столетия в агония 8-)

Аз не виждам някой да се гърчи или да иска помощи. Ти за какво си фантазираш си е твоя работа.

Май забрави кто разпуснаха цялата държавна администрация в неплатен отпуск за един месец ;) И уж не се гърчат, пък дългът им расте. Как става тази работа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 май 2016 15:36

Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста години :lol: Другия се опитва да преначертава картата на политическия спектър. Опира се на идеолога на най разрушителното оръжие действало някога (крайцера аврора/един изстрел и... 100 години ходене по мъките) и претендира за нещо :lol: :lol: Ще ме убиете от смях, ей :lol:

--
Лесно става? Не виждаш ли? Щом някой се натиска да го купува, други го продават.
А отпуска беше хватка на Круз и компания да притиснат либералите да отстъпят от дивотиите, които са намислили. Тип социални придобивки, обами кеърци и етк глупости. Жалко, че не беше особено успешна, но има време.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 май 2016 15:52

Thsmith написа:Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста години :lol: Другия се опитва да преначертава картата на политическия спектър. Опира се на идеолога на най разрушителното оръжие действало някога (крайцера аврора/един изстрел и... 100 години ходене по мъките) и претендира за нещо. Ще ме убиете от смях, ей.

--
Лесно става? Не виждаш ли? Щом някой се натиска да го купува, други го продават.
А отпуска беше хватка на Круз и компания да притиснат либералите да отстъпят от дивотиите, които са намислили. Тип социални придобивки, обами кеърци и етк глупости. Жалко, че не беше особено успешна, но има време.

Аз винаги се опирам на фактите, като прилагам и аргументи и доказателства при това :!: Пък и ти май не осъзнаваш, колко смешно изглеждаш отстрани, в опитите си да ни убедиш, че Стефан Стамболов, Стефан Савов и Александър Йорданов са леви политици :lol: И прави разлика между Марксизъм и Ленинизъм 8-) Ако не можеш, поне не се излагай 8-)

П.П. Има време, да 8-) Да се притискат, да се натискат докато дългът им стане 40-50 трилиона, пък нека целият свят тъне във войни, мизерия и да агонизира. Ама тръгнал на гърците да държи сметка ;) Иначе пък либертарианец ми бил :lol: Кой либертарианец ще подкрепя мерки на строги икономии и рестрикции :lol:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 май 2016 15:58

CTAHKO написа:
Thsmith написа:Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста години :lol: Другия се опитва да преначертава картата на политическия спектър. Опира се на идеолога на най разрушителното оръжие действало някога (крайцера аврора/един изстрел и... 100 години ходене по мъките) и претендира за нещо. Ще ме убиете от смях, ей.

--

Аз винаги се опирам на фактите, като прилагам и аргументи и доказателства при това :!: Пък и ти май не осъзнаваш, колко смешно изглеждаш отстрани, в опитите си да ни убедиш, че Стефан Стамболов, Стефан Савов и Александър Йорданов са леви политици :lol: И прави разлика между Марксизъм и Ленинизъм 8-) Ако не можеш, поне не се излагай 8-)

П.П. Има време, да 8-) Да се притискат, да се натискат докато дългът им стане 40-50 трилиона, пък нека целият свят тъне във войни, мизерия и да агонизира. Ама тръгнал на гърците да държи сметка ;) Иначе пък либертарианец ми бил :lol: Кой либертарианец ще подкрепя мерки на строги икономии и рестрикции :lol:

Изключително точно и вярно. За пореден път им каза на тях истината, колкото и да е неудобна. Да видим сега какъв приом ще използват. Нови опорни точки, или ще заложат на нещо изпипано. Хммм...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 май 2016 16:02

CTAHKO написа:
Май забрави кто разпуснаха цялата държавна администрация в неплатен отпуск за един месец ;) И уж не се гърчат, пък дългът им расте. Как става тази работа 8-)

Много точно казано. И аз това се замислих на скоро. Как става тая работа? Хем така, хем иначе. Хей и после си мислят, че падаме от Марс. Няма как да стане, просто няма. Капото пак е при тях.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 май 2016 16:27

CTAHKO написа:Аз винаги се опирам на фактите, като прилагам и аргументи и доказателства при това :!: Пък и ти май не осъзнаваш, колко смешно изглеждаш отстрани, в опитите си да ни убедиш, че Стефан Стамболов, Стефан Савов и Александър Йорданов са леви политици :lol: И прави разлика между Марксизъм и Ленинизъм 8-) Ако не можеш, поне не се излагай 8-)

Аз не се опитвам да те убедя нищо. Смятах, че това си го разбрал от многобройните ми повтаряния. Аз ти се подигравам и те иронизирам, а не се опитват да те поправям.

Аз заявявам, че под либерали се назовават левите в цивилизования свят. Кратко и ясно. Ти с празната си тиква се опитваш да се хващаш за някакви имена и от тях да вадиш изводи за политиката на дадена партия или човек. Все едно да кажеш, че Християндемократически съюз е партия само на вярващите християни и на никой друг и прокарва християнска политика по модел на ислямската от Б.И. : ) :lol:

--
и ок ': ) Ще правя разлика между врат и шия и идиот и кретен, малоумен & ко. Ти си избирай кой е маркс, ленин, сталин и тн :lol:

---
Всеки минархист ще подкрепи орязване на държавните харчове и социалните дивотии.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 май 2016 17:06

Thsmith написа:Аз не се опитвам да те убедя нищо. Смятах, че това си го разбрал от многобройните ми повтаряния. Аз ти се подигравам и те иронизирам, а не се опитват да те поправям.

Аз заявявам, че под либерали се назовават левите в цивилизования свят. Кратко и ясно. Ти с празната си тиква се опитваш да се хващаш за някакви имена и от тях да вадиш изводи за политиката на дадена партия или човек. Все едно да кажеш, че Християндемократически съюз е партия само на вярващите християни и на никой друг и прокарва християнска политика по модел на ислямската от Б.И. : ) :lol:

--
и ок ': ) Ще правя разлика между врат и шия и идиот и кретен, малоумен & ко. Ти си избирай кой е маркс, ленин, сталин и тн :lol:

Комсомолец, ти не си наясно със себе си :!: Това разбрах аз от поста ти. Кого си тръгнал да подиграваш, така и не ми става ясно, след като самият ти ставаш за смях! Пък и точно това исках да напишеш, та падението ти да бъде пълно 8-)

Християндемократическият съюз е християндемократическа, дясно-центристка политическа партия в Германия. Лидер на партията е сегашния канцлер на страната Ангела Меркел.

А този Юнкер, от когото започна спорът е протеже на същата тази дърта, либерастка вещица :!: Та толкова с лявото управление на ЕС ;) Аматьорче :!: Либералите били леви...смях :lol:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 24 май 2016 17:54

Един ми говори какъв бил Барозу и как ЕС всъщност не завивал на ляво от доста години :lol:

ЕС не завива нито надясно, нито наляво. Това ти казаха в поста си. Мислителю :lol:
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 май 2016 19:40

Остави Илчо, няма смисъл. Либертарианският таласъм се покри като мишка 8-) Така и трябва! Всяка жаба да си знае гьола 8-)

Върни се в “Свободна зона”