Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 18 май 2016 23:27

Ебати заключението, щом отричам тоталната руска пропаганда, значи твърдя, че всичко, което правят САЩ и ЕС, е правилно. :lol: :lol: :lol:

Честно, тук сериозно се излагаш. ;)

п.п.: между другото, ти също пишеш доста еднопосочно. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2016 23:41

Кашчей написа:след 11.09.2001 всякакви подобни сравнения са тъпи. И едните и другите са се дънили и ще продължат да се дънят, защото става въпрос за хора, а хората не са безгрешни. Разликата е, че Матиас Руст само кацна, а на другата дата загинаха хиляди хора. СССР не използва този факт за да започне война, докато САЩ...?!

С кого да започне война? Да примени берлинската стена и да се сблъскат американските и съветски войски и да започне третата световна ли? :lol:

пп Разбираш, че изобщо не ми пука за немеца и кацането. Просто иронизирам глупавите статии, които пуска хауса и го провокирам :lol:

CTAHKO написа:
Thsmith написа: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия :lol: :lol: Руст ли се казваше, как беше : )

Абе не е като да кацнат в Пентагона, Манхатан...и така още три пъти за един ден 8-) Я кажи къде беше въздушната отбрана на ония с трикионите военен бюджет 8-)

П.П. В книгата на английския шпионин пише ли нещо за колегата му Березовски 8-)

Не виждам какво е общото между отвлечен пътнически самолет в мирно време и в страна която е пречупила враговете си преди 10 тина години и се чувства недостижима и пропускане на цивилен самолет в един момент на яростно противопоставяне, Рейгънизъм, Афганистнска кампания, космическите войни на Рейгън и ежедневните провокации :lol:

Купи си книгата и я прочети щом те интересува. Ще видиш за кой пише и какво пише.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2016 23:41

1982 написа:Ебати заключението, щом отричам тоталната руска пропаганда, значи твърдя, че всичко, което правят САЩ и ЕС, е правилно. :lol: :lol: :lol:

Честно, тук сериозно се излагаш. ;)

п.п.: между другото, ти също пишеш доста еднопосочно. :lol: :lol:

Аз не отричам никъде и никога, че съм русофил и е нормално да пиша еднопосочно. Ти обаче, кролик, нямаш и една добра дума за Русия в този форум, като твърдиш, че всичко, което те правят е лошо. Естествено, нямаш и една лоша дума за правилните действия на САЩ и НАТО в световен план, защото са повече от правилни, ако са против Русия, без значение от смисъла им (който по-често е безсмислен).
И за да не съм голословен, ще те помоля да ни дадеш сведения, не от руски източници естествено, за хилядите мигранти, нападнали Европа преди така възхваляваната "арабска пролет". Можеш ли или ще ти е трудно?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2016 23:47

Thsmith написа:
Кашчей написа:след 11.09.2001 всякакви подобни сравнения са тъпи. И едните и другите са се дънили и ще продължат да се дънят, защото става въпрос за хора, а хората не са безгрешни. Разликата е, че Матиас Руст само кацна, а на другата дата загинаха хиляди хора. СССР не използва този факт за да започне война, докато САЩ...?!

С кого да започне война? Да примени берлинската стена и да се сблъскат американските и съветски войски и да започне третата световна ли? :lol:

пп Разбираш, че изобщо не ми пука за немеца и кацането. Просто иронизирам глупавите статии, които пуска хауса и го провокирам :lol:

CTAHKO написа:
Thsmith написа: Не се сърди и да не забравиш, че след 10 дни има годишнина от кацането на онзи немец на червения площад със самолетчето му заобиколило цялата противовъздушна отбрана на великата съветска армия :lol: :lol: Руст ли се казваше, как беше : )

Абе не е като да кацнат в Пентагона, Манхатан...и така още три пъти за един ден 8-) Я кажи къде беше въздушната отбрана на ония с трикионите военен бюджет 8-)

Не виждам какво е общото между отвлечен пътнически самолет в мирно време и в страна която е пречупила враговете си преди 10 тина години и се чувства недостижима и пропускане на цивилен самолет в един момент на яростно противопоставяне, Рейгънизъм, Афганистнска кампания, космическите войни на Рейгън и ежедневните провокации :lol:

Купи си книгата и я прочети щом те интересува. Ще видиш за кой пише и какво пише.

Аха, а САЩ имаха неопровержими доказателства против Афганистан, които се изразяват в огромното количество опиумен мак отглеждан там :mrgreen: бе що не нападнаха СА, или Емиратствата, Катар, а точно Афганистан, Либия, Сирия, Ирак-все със значителни икономически интереси за САЩ, но с неудобни правителства?! Турция да не е стожер на демокрацията случайно, ама нещо САЩ не се вълнуват и от нарушените граждански права там, обаче са безкрайно загрижени за Украйна, Полша, Литва и Латвия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2016 00:06

И къде съм споменавал нещо за неопровержими доказателства, права и тн? Или че ме интересуват гражданските права в Либия или някоя подобна талибанска държава? :lol:
Тук други хора го играят на много загрижени за доброто на държавите съюзници на Путин :lol: Други постоянно пускат глупости за лалета, паркове за рециклирани боклуци и етк. Аз много пъти съм казвал, че изобщо не ми пука за тях. Не съм лицемер... интересуват ме до толкова, че да ми доставят възможно най евтин петрол и да си седят по пустините. Толкоз...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 май 2016 00:20

Кашчей написа:Ти обаче, кролик, нямаш и една добра дума за Русия в този форум, като твърдиш, че всичко, което те правят е лошо.

И как да имам, като тук е пълно с русофили-гъзолизци, които по цял ден серат лайна по Запада и духат на Русия ??! :mrgreen: :mrgreen:

В нормална среда, бих писал и доста по-нормални коментари. ;) 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 май 2016 00:30

Thsmith написа:

CTAHKO написа:

Не ми се изрязва поста - Щатите с кого започнаха война заради Кулите? Кой финансира атентата, а кой го отнесе? Ся почнаха да поизплуват лайната - частни искове, вето на Обама, ма кел файда, милиони мъже, жени и деца се гътнаха, щото САЩ не потърси сметка от своя съюзник.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 май 2016 00:36

1982 написа:
Кашчей написа:Ти обаче, кролик, нямаш и една добра дума за Русия в този форум, като твърдиш, че всичко, което те правят е лошо.

И как да имам, като тук е пълно с русофили-гъзолизци, които по цял ден серат лайна по Запада и духат на Русия ??! :mrgreen: :mrgreen:

В нормална среда, бих писал и доста по-нормални коментари. ;) 8-)

Що? Да не срем по България бе? Кво ти дреме за тоя Запад, байно?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 май 2016 00:38

Thsmith написа:И къде съм споменавал нещо за неопровержими доказателства, права и тн? Или че ме интересуват гражданските права в Либия или някоя подобна талибанска държава? :lol:
Тук други хора го играят на много загрижени за доброто на държавите съюзници на Путин :lol: Други постоянно пускат глупости за лалета, паркове за рециклирани боклуци и етк. Аз много пъти съм казвал, че изобщо не ми пука за тях. Не съм лицемер... интересуват ме до толкова, че да ми доставят възможно най евтин петрол и да си седят по пустините. Толкоз...

Този пост си лъха на лицемерие.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 май 2016 01:00

fcb_bg написа:Що? Да не срем по България бе? Кво ти дреме за тоя Запад, байно?

Не ми се прави, че ти дреме за България, оня ден пропусна "случайно" Лукойл-а, нали ??! Ако беше обективен, щеше да споменеш и тях, редом до американските и европейски компании ??! ;) ;)

Върни се в “Свободна зона”