boabbb написа:За един домат - в ТВУ ... Жива да не бях![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе! Мен ме хванаха да продавам крадени аудиокасети и нищо не ми направиха, тоя за един домат в ТВУ. Айде мола ти съ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:За един домат - в ТВУ ... Жива да не бях![]()
![]()
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз бих се изсрал в доматите за СССР.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кашчей написа:1982 написа:Аз бих се изсрал в доматите за СССР.![]()
![]()
![]()
Е, нали след 1990-а започнахте да серете и не сте спирали и досега.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Аз бих се изсрал в доматите за СССР.![]()
![]()
![]()
Е, нали след 1990-а започнахте да серете и не сте спирали и досега.
Добре, че не сме набори ..... можеше аз да се изтропкам в нЕкоя щайга за СеСеСеРе, а на теб как ти се е яло баш от "съветските" домати, да бръкнеш нЕкоя нощ в щайгата ....![]()
![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:1982 написа:Аз бих се изсрал в доматите за СССР.![]()
![]()
![]()
Вие за друго и без това не ставатеЗатова и държавата ни е на това дередже, щото се народихте само едни машини за лайна, дето за нищо друго не ставате
1982 написа:pampi написа:По въпроса за Гуантанамо се осра здраво, капанец!
Прочетох само това и се отказах да чета натам .... просто няма смисъл, ти си една недостойна мишка, дори нямаш честта и достойнството да си признаеш, когато си се осрал.
Аз също съм бъркал за разни неща, но за разлика от теб, на няколко пъти съм си признавал грешката и съм се извинявал, както беше за последно един случай с Илчо. Няма нищо срамно, безгрешни хора няма. Срамно е твоето недостойно поведение.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта