THE G.A.M.E написа:Донякъде за такова може да мине и т'ва, което имаше при нас... Левски - ЦСКА ( "демократи" срещу "комунета" ) ......
"Дисиденти"...... от ДС за "демократи" ли ги броим вече?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Донякъде за такова може да мине и т'ва, което имаше при нас... Левски - ЦСКА ( "демократи" срещу "комунета" ) ......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Red_Neck написа:Имам приятел, живее в градче до Мюнхен. Миналата Коледа решили с компания да си купят живо прасе от близка ферма. Теглили му ножа и си го оправили (както си му е реда, даже си изкопали дупка за огнище) на моравата пред къщатаВика ми: "Събра се целия квартал да гледа и снима!"В късния следобед дошъл собственикът на имота и се хванал за главата. Нашите хора пияни на мотики, моравата - бойно поле
Обещали да покрият щетите и се разминало без полиция
Та, ....човещинка. Балканци сме все пак ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не знам що се правите на ударени чорбарите ...Red_Neck написа:THE G.A.M.E написа:Донякъде за такова може да мине и т'ва, което имаше при нас... Левски - ЦСКА ( "демократи" срещу "комунета" ) ......
![]()
![]()
"Дисиденти"...... от ДС за "демократи" ли ги броим вече?
Не, на Ривър прякора им е "Милионерите".Warped написа:Бока - Ривър са плебс вс плебс мисля.?
THE G.A.M.E написа:Аз лично нямам против всички успехи на Левски между 47-ма и 89-та да бъдат анулирани.
Не желая нищо от онзи режим ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта