Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 14 юни 2018 21:03

rhaegar написа:Цел форум има, ей Богу. Скролни най-доле.

Верно има, деа :roll: "Dali6astane" се е постарал :lol:
Как беше откриването? Гледах само последните 25 минути на мача, там три хубави гола за руснаците.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2018 21:53

Groucho написа:
rhaegar написа:Цел форум има, ей Богу. Скролни най-доле.

Верно има, деа :roll: "Dali6astane" се е постарал :lol:
Как беше откриването? Гледах само последните 25 минути на мача, там три хубави гола за руснаците.

И аз това гледах само.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2018 22:56

Groucho написа:Как беше откриването?
Робин Уилямс изпя 2-3 песни, акомпанираше му неква мацка от "Татарстан", демек, от Волжка България ( Мноу 'убава, междургото, ама то наше-лошо, нема :) ) ... Путин държа 5 минутна реч... Общо-взето, те тАва беше. :lol: :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2018 23:21

Няма кво да му се гледа на това "първенство"... загуба на време.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2018 08:17

Thsmith написа:Няма кво да му се гледа на това "първенство"... загуба на време.

Не схващам какво имаш предвид ... Ти какво искаш от едно Световно първенство - Путин да извади да си покаже уя ли :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юни 2018 09:09

boabbb написа:Не схващам какво имаш предвид ... Ти какво искаш от едно Световно първенство - Путин да извади да си покаже уя ли :lol: :lol: :lol:

Thsmith се дразни, че първенството е в Русия. След няколко години, когато домакин е Северна Америка - турнирът отново ще стане интересен за гледане :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 юни 2018 09:19

Groucho написа:
boabbb написа:Не схващам какво имаш предвид ... Ти какво искаш от едно Световно първенство - Путин да извади да си покаже уя ли :lol: :lol: :lol:

Thsmith се дразни, че първенството е в Русия. След няколко години, когато домакин е Северна Америка - турнирът отново ще стане интересен за гледане :lol:

Все едно е изваден от тълковния речник за кон с капаци :mrgreen:

Аз се кефя на мачовете на малките държави, където мога да видя нестандартна игра и непознати футболисти надскачащи себе си. Големите държави не са ми толкова интересни с играчи, които всяка седмица гледам. Единствените грандове, които подкрепям са Германия, пък и тях на клубно ниво не ги гледам.

Успех на Мароко и Уругвай, време е да ме направят по-богат.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2018 10:06

Groucho написа:

Ама само в Русия може да видиш мечка да свири на вувузела в центъра на Москва и да показва уй на туристите :lol: :lol: :lol: Това му е готиното да е там първенството.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2018 10:27

Groucho написа:

Не само :lol: За мен то трябваше да е бойкотира, но това е друг въпрос.

На първо време има видеоповторения, а аз такива мачове нямам особено желание да гледам. Вече говорихме за това, че за мен е убийство на футбола и емоцията. По същия начин не гледам и калчо, бундеслига и тн.
Отгоре на това не се класираха жабарите, англичаните са супер зле, нямат свестни играчи и играят някакъв тъп и нетипичен футбол. Немците са зле и нямат център нападател като хората, Французите ги подкрепям от години, но от състава им няма почти никой, който да ми харесва (до къде стигнах) и като цяло малко играчи ми допадат. Примерно такива като Тони Кроос и Нойер са единици. Няма и някой отбор да ме кефи как играе и отгорен а това е на задника на света. Ето затова казвам, че е тъпо. Ще е тъпо ако ще и путин да го подгонят един отбор чеченци :lol:

пп Домакинство в Мексико също е супер тъпо. :lol: За нация съставена главно от камериерки и пикола е доста мръсно и опасно място :lol:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юни 2018 10:51

Thsmith написа:На първо време има видеоповторения, а аз такива мачове нямам особено желание да гледам. Вече говорихме за това, че за мен е убийство на футбола и емоцията.

Значи вървиш към спиране с футбола, защото това ще се въведе във всички големи първенства и турнири, въпрос на време.

Върни се в “Свободна зона”