Христо Луков - Един велик българин !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Луковмарш 2013
По принцип съм против такива прояви защото заедно застават хора които се мразят и бият при всеки удобен случай.
DIABLO написа:По принцип съм против такива прояви защото заедно застават хора които се мразят и бият при всеки удобен случай.
Най-накрая да те видя и ти да напишеш нещо в този форум
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- obi4am_pirin
- Контакти:
Винаги съм се кефил когато Новак Джокович след победа в даден мач поздравява сънародниците си в трибуните с изпъната ръка и трите пръста!Това прави ли го фашист?Завиждам им на сърбите за единството на нацията и самочувствието което имат!Не са като при нас всеки малко да е успял и го правим маскара!Като не го харесвате Луков трайте си!Харесвайте си вашите герои!Оставете хората да се радват и уважават техните!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Е,очакваше се да се пусне такава тема,учудващо се възкресяват хора които отдавна историята е отхвърлила,каквото и да ми го хвалите този така наречен патриот си е с фашистки прояви и е ръководител на организацията Съюз на българските национални легиони с две думи фашистка идеология и симпатия.В XXI век сме защо се захласвате по подобни хора и каузи.
По-радиото чух(става въпрос за Zrock),че паметника на Левски бил покрит с бял чаршаф и имало някаква питанка.Та някой знае ли дали това е вярно?Извинявам се ако не съм чул правилно и си пиша измислици. 
- arekusanderu
- Контакти:
No Pyro No Fun написа:arekusanderu написа:Ще се сберат около 100 бръснати глави и какво от това...........аз не ви подкрепям,и не ви уважавам ....![]()
![]()
100? Айде виж пак...
Луковмарш няма и не може да има нищо общо с любимият ми отбор ЦСКА,драги ми колега.Не намесвайте политиката със спорта.
FORZA CESENA !!!
- buenavista
- Контакти:
Сектата на гладките мозъци пак ли ще почита паметта на един отявлен фашист? И как е възможно същите тези да развяват знаме с лика на Васил Левски?
"За враговете на демокрацията и Републиката-Смърт". Това е казано и написано от Васил Левски...ами той ако беше жив, щеше собственоръчно да избие гладките мозъци, които довечера ще развяват лика му. Един такъв гладък мозък Васил Левски го е ликвидирал в Ловеч.
Иначе нормалните хора и утре сме на протест срещу ГРОБ! Както е казал поета: "Хиляди...маса...НАРОД!"
"За враговете на демокрацията и Републиката-Смърт". Това е казано и написано от Васил Левски...ами той ако беше жив, щеше собственоръчно да избие гладките мозъци, които довечера ще развяват лика му. Един такъв гладък мозък Васил Левски го е ликвидирал в Ловеч.
Иначе нормалните хора и утре сме на протест срещу ГРОБ! Както е казал поета: "Хиляди...маса...НАРОД!"
- No Pyro No Fun
- Контакти:
arekusanderu написа:No Pyro No Fun написа:arekusanderu написа:Ще се сберат около 100 бръснати глави и какво от това...........аз не ви подкрепям,и не ви уважавам ....![]()
![]()
100? Айде виж пак...
Луковмарш няма и не може да има нищо общо с любимият ми отбор ЦСКА,драги ми колега.Не намесвайте политиката със спорта.![]()
![]()
Аз къде съм казал че има общо? Просто казвам че са много повече от 100 човека...