Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2016 19:50

Player написа:Абе няма ли един управник на място който да издаде заповед да се пребият като кучета такива бунтове и ако не им стига да се стреля на месо. Иначе трябва съд за всички замесени в това тази сган да е тук. И да се започне да се стреля на месо по границата! Като разстреляме 100 дивака на границата тази вечер, да видим утре колко ще дойдат?

Дори Орбан не си го позволи това. Това е положението - съобразяваш се с некви нелегални нарушители на границата без да ги биеш защото ти палят и рушат собствеността. Иначе либералите започват да те сочат с пръст и ти викат, че си фашист, расист, ксенофоб... Не е политкоректно.
Обаче няма как да обясниш на хората отвън лагера, че това реално са бежанци и те трябва да се научат да живеят с тях.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2016 20:05

fcb_bg написа:
Player написа:Абе няма ли един управник на място който да издаде заповед да се пребият като кучета такива бунтове и ако не им стига да се стреля на месо. Иначе трябва съд за всички замесени в това тази сган да е тук. И да се започне да се стреля на месо по границата! Като разстреляме 100 дивака на границата тази вечер, да видим утре колко ще дойдат?

Дори Орбан не си го позволи това. Това е положението - съобразяваш се с некви нелегални нарушители на границата без да ги биеш защото ти палят и рушат собствеността. Иначе либералите започват да те сочат с пръст и ти викат, че си фашист, расист, ксенофоб... Не е политкоректно.
Обаче няма как да обясниш на хората отвън лагера, че това реално са бежанци и те трябва да се научат да живеят с тях.

Не ми пука кой как ме нарича. Ако съм Премиер на България , просто издавам заповед за разстрел на сганта и ЕС МЕС или който и да е ще получи среден пръст, ако нещо ми каже. Защитавам държавата и народа си. А такова нещо, масово ще бъде подкрепено, от народа. Не може да идват някакви да правят каквото си искат и да им се мълчи. Тук е България и ще са тук, само ако те приемат. И дори след това ще си длъжен да се спазват норми и правила. Не се ли съобразява който и да било с хората, законите и традициите у нас, да пали с 200 или ще го пълня с олово. Какво лошо има в това да бъде застрелян някой, който си го заслужава? Суверенна страна ли сме? Народа ни - суверена ли е? Щом не ги искаме- да ги махат и щом искаме да ги колим- ще ги колим. Наше право е! Глас народен, глас божи! 50 млн умряха през ВСВ и то почти всички достойни хора, а сега диваците дори с пръст не ги пипаме. Като не щеш мира, на ти секира, както е казал един смел наш владетел. Като се сетя за онези от средновековието и си представя, че векове по късно, за малко Цецка не ги наследи, направо....
Само един въпрос имам - ако Тервел беше толерантен, сега какъв щеше да е света днес?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 24 ное 2016 20:08

До колкото си спомням бежанците искаха да напуснат България, не само центъра за бежанци!Поправете ме ако бъркам,защо обаче ние ги спираме?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2016 20:11

Player написа:
fcb_bg написа:

Не ми пука кой как ме нарича. Ако съм Премиер на България , просто издавам заповед за разстрел на сганта и ЕС МЕС или който и да е ще получи среден пръст, ако нещо ми каже. Защитавам държавата и народа си. А такова нещо, масово ще бъде подкрепено, от народа. Не може да идват някакви да правят каквото си искат и да им се мълчи. Тук е България и ще са тук, само ако те приемат. И дори след това ще си длъжен да се спазват норми и правила. Не се ли съобразява който и да било с хората, законите и традициите у нас, да пали с 200 или ще го пълня с олово. Какво лошо има в това да бъде застрелян някой, който си го заслужава? Суверенна страна ли сме? Народа ни - суверена ли е? Щом не ги искаме- да ги махат и щом искаме да ги колим- ще ги колим. Наше право е! Глас народен, глас божи! 50 млн умряха през ВСВ и то почти всички достойни хора, а сега диваците дори с пръст не ги пипаме. Като не щеш мира, на ти секира, както е казал един смел наш владетел. Като се сетя за онези от средновековието и си представя, че векове по късно, за малко Цецка не ги наследи, направо....
Само един въпрос имам - ако Тервел беше толерантен, сега какъв щеше да е света днес?

Тервел не е бил член на ЕС и не е подписвал харти за правата на човека и още стотици договори, не е бил глобално интегриран, нямало е да му спрат еврофондове - най-големият му управленски кошмар и прочие.
Глобализация - ето я глобализацията.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 20:12

Player написа:
fcb_bg написа:

Разликата е там, че ти си чист.А боко и другите глупаци има 1001 неща с които ги държат хората с пари, знаеш ли колко мръсни тайни и какви неща ще се случат на боко ако реши да защитава националния интерес ? И това МНОГО ДОБРЕ са му го казали !
Последна промяна от Балкански Орел на 24 ное 2016 20:13, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 ное 2016 20:13

Тервел между другото е сред толерантните наши владетели. Един приятел, завърнал се наскоро от Германия разправя, че там политиката в момента не е просто да са толерантни и да си държат границите отворени, а да стимулират раждаемостта им (да раждат поне по 5-6 деца), посредством солидни бюджетни помощи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 20:15

teerr написа:До колкото си спомням бежанците искаха да напуснат България, не само центъра за бежанци!Поправете ме ако бъркам,защо обаче ние ги спираме?

Защото Сърбия не ги иска. Като ги пуснем, на Калотина ще ги спрат и трябва там да им правим нов лагер.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: "Бежанците" си показаха рогата ......

Мнениеот Player » 24 ное 2016 20:16

1982 написа:И медийният герой Динко бил цъфнал в Харманли. :lol: :lol: Нали беше влязъл в някакво риалити, кога успя да да долети ??! Не, че нещо ще направи, ама да го пишат по медиите, нали слава трупа.

Между другото, "Фермата" се излъчва със закъснение от поне 2 седмици от реалното време. Не че го харесвам този селски бек, но по-добре той, отколкото никой, все пак. Защото поне казва и някой точни неща. Иначе си е пълен селяк.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 ное 2016 20:18

1982 написа:
teerr написа:До колкото си спомням бежанците искаха да напуснат България, не само центъра за бежанци!Поправете ме ако бъркам,защо обаче ние ги спираме?

Защото Сърбия не ги иска. Като ги пуснем, на Калотина ще ги спрат и трябва там да им правим нов лагер.

Ще намерим каналджии и ще ги изпратим през Румъния..... :mrgreen:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 20:20

"Дела трябват не думи"

До тук с темата Динко, щото сигурно всички в тоя форум не са направили и 20% от това, което Динко направи през последните месеци !
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Свободна зона”