Jorkorazporko написа:-1914- написа:Jorkorazporko написа:Няма смисъл от повече протести! България загива! Дано добрите хорица се усетят и се преместят в западна Европа, тука да си останат само политици, мутри и платени протестиращи и форумни тролове! Истината е, че България не заслужава да е в ЕС! Тук всичко се разграбва, а хората си продават морала за трохи! Предвиждам масова емиграция към ЕС, момента в които ударим кота 3 милиона, излизаме от ЕС и начало на края! Тогава ще ни лапне я Турция я Русия и за едно десетилетие робство и пропаганда, българското самосъзнание ще бъде заличено в местното население! Но дето се вика каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи! Аз вече се махнах от България и сега съм просто страничен наблюдател на случващото се! Тъжно ми е за хората, но те трябва да разберат, спасението е на запад в ЕС!
Това, че ти не си се реализирал тук и си се предал, не значи, че и другите трябва да последват.
По-скоро напускат мекушавите, материал втора класа, селски бачкатори.
Ако ти правиш нещо стойностно направо ще си изям шапката.
Ама, колкото да имаш за един Мерцедес 2001г за да се фукаш като се прибереш
на село сигурно изкарваш.
Хората в тази държава са си запазили самосъзнанието след 500г. робство, така че не давай прогнози.
Класически огорчен, който се прибира тук веднъж в година за да хвали всичко чуждо и да плюе всичко Българско,
и то защо, защото си огорчен, но най-вече от себе си, защото твойте качества са недостатъчни.
Има хора във форума които ме познават, може да се допиташ до тях относно моята реализация! Аз лично предпочитам да не говоря за себе си, особено пред силно завистливи хора. Определенията ти ги подминавам, защото ми изглеждат несъстоятелни и изсмукани от пръсти, все пак не ме познаваш. Каква кола кара човек, няма значение, но по - аватара ми може да предположиш, че харесвам японски коли. За съжаление моето село се казва София, по точно квадрата който формират Дондуков, Раковска, бул. Васил Левски и Сливница. Не се прибирам изобщо, защото няма при кой, всичките ми близки са в чужбина

...
интересни предположения имаш, но профила които си описал по -скоро пасва на някой квартален тигър в София, сводник, или дилърче, бивш провинциалист! Очевидно си нямаш представа какви хора напускат българия

Ти нали знаеш, че си в Германия благодарение на това, че имаш Български паспорт?
Демек, хем плюеш, хем се възползваш. Хубава логика имаш.
Главно напускат ниско образовани хора от провинцията, това не си го говоря аз, това е просто факт.
Примерно, от 2007-2013 над 70.000 роми в посока Германия.
А 2030-40, като християните са малцинство в Западна Европа, много те моля, не се връщай тук.