tsonpen написа:kanar76 написа:Временният US-посланик у нас Браян Далтън показа съпруга си мъж! Временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Браян Далтън предизвика усмивки и весели споглеждания сред присъстващите на първата копка на нов социален център в Кюстендил, след като доведе съпруга си мъж, пише в. "Струма". Далтън и екзотичният красавец Анандарупа Сананасвачи са двойка повече от 20 години. По време на обръщението си Браян Далтън официално благодари, че е бил поканен в Кюстендил със съпруга си.
Умишлено не показвам снимката за да не повърнете върху клавиатурата. За не гнусливите ето:
http://www.blitz.bg/news/article/255822Някой определено иска да ни наложи този модел за подражание! Налагат ни извратеността като морална ценност.
Иди намери една коркова тапа и се запуши за по-сигурно. После заключи вратата
Нормален ли си? Какво те касаят наклонностите на другите хора, освен ако не се притесняваш да не станеш като тях? Тази работа с педалите съществува поне от столетия. Разликата е само, че днес те могат да си позволят да живеят нормално без да се крият.
Приятелю, ти виждал ли си педали да се целуват? Не знам за теб, но на мен при тази гледка ми се обръщат червата.
Замисли се и следният вариант. Ако ти поради някава причина си бил осиновен на 3-4 годинки от 2 такива индивида , как ще се чувстваш ? Да дойде "мама" да те вземе от детската градина ! Или да ти дойдат родителите ти на родителска среща ... И ми кажи след 10-15 години в такава среда дали няма да станеш и ти а...но податлив .
Че хората си имат някакви изкривявания, това мога да го приема до някаква степен . Но да парадират с това на гей паради, да се приемат закони в тяхна защита, или пък чужди посланници да показват жената си-мъж... Е извинявай, но това не мисля , че е нормално.