СТАМАТ написа:Атеист написа:Ето и още един факт, който червените другари неимоверно пропускат - къде сме били, преди да влязат руските танкове. Ето само едно сравнение: през 1939 г. само износът на селскостопанска продукция на България е превишавал 4 пъти общия брутен продукт на Гърция! България тогава, макар и бедна, е била далеч напред от южните си съседи, които гледаме завистливо сега (включително изостанала Турция, която за 30 години успя да стане 16-тата икономика в света).
Писна ми от червена пропаганда, никой не може да ви забрани да пишете, но не се ли усещате колко противно е всичко, което бълват вашите усти?
Преди да навлезе руската конница в Османската империя, сме били рая!!!
Нито руснаците, нито турците са лоши хора. Даже повечето ни харесват (да, и турците). Но и двете държави имат лоши управници, точно като нас. И само да отбележа, прапрабаба ми е една от оцелелите от Баташкото клане, дядо ми е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера, докато баща ми от млад е демократ, бивш моряк и един от създателите на първата демократична партия в Бургас. Омразата, която се насажда у нас, че турците са зли, ще ни завземат, това всъщност не са самите хора, а скапаните им управляващи. А колкото и да го хвалите Путин, по-голям мафиот от него няма, в момента в Русия се укрива най-търсеният мафиотски бос в света, който е естествено руснак и съвсем спокойно си контролира империята от Москва. Та той дори не се опитва да се крие, просто Русия няма никога да го екстрадират. Но пък руснаците като цяло са пичове, познавам доста руснаци и повечето са срещу Путин