venger написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:dindan написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Всички аматьори искат да остане. Никой не си прави сметката че най-вероятно са замесени икономически интереси-производители на акумулатори например

Е на теб ако ти се хаби акумулатора като караш те разбирам

Ами явно доста работи не разбираш или се правиш че не разбираш.И аз те разбирам ако ти при 40 градусова жега през юли,при абсолютно ясно време не можеш да видиш МПС без фарове

Значи всяка каруца на пътя е "твоя"

Ами явно заради хора като теб стават произшествия на пътя, заради ткива дето всичко знаят, всичко могат и всичко виждат.
Виж какво приятел,аз съм професионален водач от 1982 г. От 30 и кусур години стаж-в 90% се е карало без фарове през пролетта и лятото,а до преди няколко години дори и в зимните месеци се караше без фарове през светлата част. Ако има мъгла,дъжд и огр.видимост-да-късите светлини са задължителни,но при ясно време е абсолютно излишно.А произшествията на пътя едва ли са заради пуснати или непуснати фарове.Който си е некадърен или пък самоуверен до глупост и се прави на Шумахер и 16 фара да му пуснеш-все тая.И понеже живея на морето и съм свидетел на най-тежките и жестоки катастрофи всяко лято.Нали карат на фарове-що се блъскат и трепят тогава??? Всичко е до това какво имаш в главата си.Спазвай правилата и скороста да видим дали ще има жертви?! Ама там е работата че не се спазват и заради това че някои се имат за "по-по-най" от други и затова целия път от Сл.бряг до Ахтопол е осеян с паметници