Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот McLovin » 18 дек 2012 17:54

CTAHKO написа:Добре де,да попитам непушачите във форума,дали карат леки автомобили и не тровят ли и те пешеходците :? :?: Какво,да забраним автомобилите ли :? :?:

Автомобилите и средствата за транспорт се ползват за всичко. Не само да си местиш задните части от блока до кафето и до мола. Ако се забранят превозните средства светът буквално ще спре. Ако се забрани тютюнопушенето на обществени места ще настъпи апокалиптично мрънкане. Разликата ясна ли е вече?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 17:54

McLovin написа:
joro65 написа:Морски мелеш едно и също,а въобше не спомена какво ти пречат пушачите ,като си в зала за непушачи!

Не се правя на адвокат, ама си го е написал 20 пъти... Кьорав карти не играе :roll:

Той не е просто кьорав, той е магаре на мост. Иска да се чуе неговата болка и толкова. Друго не го интересува. Нищо, че 100 пъти съм му го написал :shock:

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 18 дек 2012 17:55

Аз съм бил пушач и винаги съм се съобарявал с непушачите, около мен, но съм го правил по собствена преценка. Отказах цигарите, защото не можех да приема че някой против моята воля ще ми казва къде да пуша или не. Но е факт че в момента в заведенията е много по-приятно когато не се къди....не се прибираш и дрхите да ти смърдят на пор. Освен това зоните за непушачи в повечето случаи за завряни някъде в някой ъгъл на заведението, където по никакъв начин не се чувстваш комфорно. Кат ме заебат там в диарбекир(зала за непушачи) по-добре да си стоя в къщи.
Това дали да пушиш или не е личен избор и не може да натоварваш с него хората около теб.
Последна промяна от e_cvetcov на 18 дек 2012 17:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2012 17:56

joro65 написа:
Tommi написа:Браво!

А ще фалират тези, които не могат да си управляват бизнеса. То тая работа не е за всеки.

Ами той ще си го управлява добре и няма да фалира,ама аз трябва си търся другаде работа.....а неговата печалба едва ли ще се намали.Ще ограничи разходите за сметка на намалелия оборот!

Ами това пак е резултат от лошо управление. ;) Щом една такава забрана ще доведе чак до съкращения, значи нещо в бизнеса не е както трябва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 дек 2012 17:58

MORSKI написа:
joro65 написа:Морски мелеш едно и също,а въобше не спомена какво ти пречат пушачите ,като си в зала за непушачи!

мелеш
Това на какъв език е :lol:
Не, че нещо, но и ти редиш едни и същи неща вече трето мнение и си тъпчеш на едно място като магаре на мост. Че не си правиш труда да четеш не съм ти аз виновен. Мисли малко преди да пускаш мнение. 100 пъти казах, че най-добре беше когато имаше прегради и, че зимата това е решението. Казах, че ми пречи дима КОГАТО НЯМАШЕ ПРЕГРАДИ! Ти малоумен ли си извинявай? Много ясно, че когато има прегради няма какво да ми пречи понеже няма и дим![/quда

Дам....не съм прочел за преградите.Това значи ,че не си против отмяната на забраната,но не ти личи от това което пишеш.Аз не прочетох днес никъде,че някой иска да връща старото положение за цигарите (да се пуши в цялото заведение) а да се върнат пак помещенията.Ами на мен сигурно ми е най тежко,че може би ще остана без работа посред зима,заради такива,които ходят по 1 път в годината в ресторант,ама на жълтите павета са първа писта.....за това съм по емоционален!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 18:01

joro65 написа:
Дам....не съм прочел за преградите.Това значи ,че не си против отмяната на забраната,но не ти личи от това което пишеш.Аз не прочетох днес никъде,че някой иска да връща старото положение за цигарите (да се пуши в цялото заведение) а да се върнат пак помещенията.Ами на мен сигурно ми е най тежко,че може би ще остана без работа посред зима,заради такива,които ходят по 1 път в годината в ресторант,ама на жълтите павета са първа писта.....за това съм по емоционален!

Не ми личи в твоите очи. Аз мнението си ясно го изказах още във второто мнение в тази тема. Пак ти казвам за последен път го правя- или не мислиш, или не четеш, или си малоумен, ако не го схванеш. И в трите случая не е мой проблем. Кристално ясно съм го написал 100 пъти. ИМА СИ ВАРИАНТ ВСИЧКИ ДА СА ДОВОЛНИ-= С ПРЕГРАДИТЕ! Но не искам като вляза в заведение и после да мириша на цигарен дим, както колегата над мен каза. Не искам да ви дишам цигарения дим не съм длъжен! Против това съм, а не против пушачите. Елементарно е = интересно как другите колеги схванаха, а ти още не си?
Последна промяна от MORSKI на 18 дек 2012 18:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 18:01

McLovin написа:
CTAHKO написа:Добре де,да попитам непушачите във форума,дали карат леки автомобили и не тровят ли и те пешеходците :? :?: Какво,да забраним автомобилите ли :? :?:

Автомобилите и средствата за транспорт се ползват за всичко. Не само да си местиш задните части от блока до кафето и до мола. Ако се забранят превозните средства светът буквално ще спре. Ако се забрани тютюнопушенето на обществени места ще настъпи апокалиптично мрънкане. Разликата ясна ли е вече?

Искаш да ми кажеш,че ти имаш право да ме тровиш,а аз нямам право :?: И как ще спре светът бе приятел :roll: От колко време съществува светът и от колко време моторните превозни средства :?: А защо не караш електромобил :?:

П.П. Като тровиш другите,ще търпиш и теб като те тровят :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 18:05

Станко несериозен е примерът ти с автомобилите. Такъв пример говори или за безсилие, или са липса на интелект. Стегни се малко. Несъвместими са нещата ;) Да не говорим, че автомобилната индустрия от поне 50 години прави все по-икономични и екологични коли, а цигарената индустрия чак в последните няколко се задейства с тези електронни цигари.

Впрочем какъв ви е проблемът да ползвате тях?

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 дек 2012 18:06

MORSKI написа:
joro65 написа:

Не ми личи в твоите очи. Аз мнението си ясно го изказах още във второто мнение в тази тема. Пак ти казвам за последен път го правя- или не мислиш, или не четеш, или си малоумен, ако не го схванеш. И в трите случая не е мой проблем. Кристално ясно съм го написал 100 пъти. ИМА СИ ВАРИАНТ ВСИЧКИ ДА СА ДОВОЛНИ-= С ПРЕГРАДИТЕ! Но не искам като вляза в заведение и после да мириша на цигарен дим, както колегата над мен каза. Не искам да ви дишам цигарения дим не съм длъжен! Против това съм, а не против пушачите. Елементарно е = интересно как другите колеги схванаха, а ти още не си?

А ти четеш ли?? .не съм прочел за преградите.Това значи ,че не си против отмяната на забраната Казах,не съм видял това ,което си писал за помещенията и недей с определения за малоумство....да прочете някъде да съм те обидил?
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 дек 2012 18:07

CTAHKO написа:
McLovin написа:

Искаш да ми кажеш,че ти имаш право да ме тровиш,а аз нямам право :?: И как ще спре светът бе приятел :roll: От колко време съществува светът и от колко време моторните превозни средства :?: А защо не караш електромобил :?:

Ужас :shock: Нямам електромобил защото струва 1/2 от жилището в което живея, а нямам уменията да си направя сам. Въпроса е, че няма индивид в нормалните цивилизовани страни, който да не изпитва облаги от транспорта. От зрънцето с което се прави хляб до панелите железата и абсолютно всичко което се сетиш свързано със строителство, енергетика, ВСИЧКО зависи от транспорта! Да, имало е свят прети моторните превозни средства, но какъв е бил той? Искаш да ми кажеш, че е еднакво да "натровиш хората" с изпарения от линейки и пожарни, които спасяват човешки животи ежедневно и това да си правиш кефа като си пушиш в заведениятя?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Свободна зона”