С колко приключихте учебната година/сесията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
nqkvo cskarche
- Контакти:
Re: С колко приключихте учебната година/сесията
5.50 Втори семестър магистратура.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
turbogena написа:McLovin написа:Мен пък ме отстраниха от университета![]()
![]()
Защо бе Кала?![]()
Не е за разправяне
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
-
firestarter23
- Контакти:
11ти клас,5.90 успех.Само шибаната математика проваля работата всяка година деба
От 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика 
firestarter23 написа:11ти клас,5.90 успех.Само шибаната математика проваля работата всяка година дебаОт 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика
Ти си добре.Аз какво да кажа като всяка година се борех да не остана на поправка.
firestarter23 написа:11ти клас,5.90 успех.Само шибаната математика проваля работата всяка година дебаОт 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика
аз бях абсолютно същото само че с химията....истински кошмар беше
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
аз пък не уча въртя бизнес и то добре за чии .... ми е това учене тогава 
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
-
ss_killer
- Контакти:
Надявам се да не си при него ! Не случайно му викат "малката секира" . Трябва да се учи здраво иначе си аут...Мене ми преподава 2 семестъра (само на моя поток естествено
) , на изпитите не идва , поне тази година , оставя всичко на асистентите си . Вторият семестър не дойде на нито една лекция , всичко се ръководеше от единия асистент . Първият семестър подцених предмета и ме скъсаха , вторият се скъсах от учене и въпреки , че имам 3ка мога да заявя , че това е един от предметите по който имам най-много знания .[/quote]
То тия корпоративни във 2 или 3 курс се учат....и Финансите 100% ли ше сме при него....искам при Недев (въпреки, че и за него много лоши неща се говорят) или Николова, ама те май са при Икономика и бизнес или бъркам
[/quote]
брат да ти кажаа вече трети курс администрация и управление 5.50 за семестъра иначе за крса (втори)-5.55
пп:а иначе бяхме по финанси при Николова и колегите днес им е била ликвидацията от 170 човека поток, 149 бяха на ликвидация, за щастие аз си го взех навреме с отличен, при нея трябва да се учи системно
То тия корпоративни във 2 или 3 курс се учат....и Финансите 100% ли ше сме при него....искам при Недев (въпреки, че и за него много лоши неща се говорят) или Николова, ама те май са при Икономика и бизнес или бъркам
брат да ти кажаа вече трети курс администрация и управление 5.50 за семестъра иначе за крса (втори)-5.55
пп:а иначе бяхме по финанси при Николова и колегите днес им е била ликвидацията от 170 човека поток, 149 бяха на ликвидация, за щастие аз си го взех навреме с отличен, при нея трябва да се учи системно
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- vratar4eto
- Контакти:
Точно сега ли трябваше да пускаш тя тема
Тамън ми е прясна болката.
Мен ме скъсаха на последния изпит в следването за 3 точки. Досега не бях късан, а годишната поправка беше след 2 дни
, понеже онзи ходи някъде. И пак - 3 точки
Днес си видяхме работите и като му показах верни неща, за които не ми е дал точки ми каза - така съм преценил
Да се смея ли, да плача ли - просто не знам
Мен ме скъсаха на последния изпит в следването за 3 точки. Досега не бях късан, а годишната поправка беше след 2 дни