Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:McLovin написа:Мен пък ме отстраниха от университета

Защо бе Кала?
 Като се видим някой път ще разкажа... Сега лятото ако ще ритате и ви трябват хора мога да запълна някоя бройка
  Като се видим някой път ще разкажа... Сега лятото ако ще ритате и ви трябват хора мога да запълна някоя бройка  
 От 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика
 От 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика  
firestarter23 написа:11ти клас,5.90 успех.Само шибаната математика проваля работата всяка година дебаОт 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика

firestarter23 написа:11ти клас,5.90 успех.Само шибаната математика проваля работата всяка година дебаОт 7 клас насам всяка година съм с успех 5.90 и все петицата е по математика

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

) , на изпитите не идва , поне тази година , оставя всичко на асистентите си . Вторият семестър  не дойде на нито една лекция , всичко се ръководеше от единия асистент . Първият семестър подцених предмета и ме скъсаха , вторият се скъсах от учене и въпреки , че имам 3ка мога да заявя , че това е един от предметите  по който имам най-много знания .[/quote]
 ) , на изпитите не идва , поне тази година , оставя всичко на асистентите си . Вторият семестър  не дойде на нито една лекция , всичко се ръководеше от единия асистент . Първият семестър подцених предмета и ме скъсаха , вторият се скъсах от учене и въпреки , че имам 3ка мога да заявя , че това е един от предметите  по който имам най-много знания .[/quote] [/quote]
[/quote] Тамън ми е прясна болката.
 Тамън ми е прясна болката. , понеже онзи ходи някъде. И пак - 3 точки
, понеже онзи ходи някъде. И пак - 3 точки  Днес си видяхме работите и като му показах верни неща, за които не ми е дал точки ми каза - така съм преценил
   Днес си видяхме работите и като му показах верни неща, за които не ми е дал точки ми каза - така съм преценил   Да се смея ли, да плача ли - просто не знам
 Да се смея ли, да плача ли - просто не знамПотребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта