JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво се хилиш кат рапон бе.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Groucho написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен "Си Ес Кей" ме радва. Два или три пъти го постна това. Мислех да му кажа, че така мяза на KFC, ама се отказах. Все пак, дано у Дейли Мейл напишат "Си Ес Кей Ей", когато ганчевия отбор тресне Ливърпул
До юли ще е все така около ЦСКА-София.
Ае, сос здраве ви.
JackPackage написа:Първанката вика че имало в практика всички кредитори да си обжалват решенията, нищо че взимат 100% от дължимото![]()
![]()
![]()
Форца Борносузов
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JackPackage написа:Аве Пацата Марков вика че с това писмо на Уефа от миналия ден Цска се връщал към първоначалния си вид... следва въпроса приемайки че във вашите глави това е така - до миналия ден кво сте били?![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JackPackage написа:......
THE G.A.M.E написа:Всъщност преди да фалира оригиналният Клуб, на последните няколко дербита имаше под 10 хиляди.Dani написа:А бе аз не си спомням в 5 поредни мача с Литекс да сте ходили по 10-15 000. Вие сами припознахте отбора за свой вечен съперник, а сега си противоречите...
На един мач даже имаше към 5 000.
Посещаемоста се вдигна след като онези от Ловеч се преместиха в София.
А с Литекс сме имали 25 - 30 000, на няколко мача, тъй че ...
Вие бъркате припознаването с това, че новият тим е дразнител.
Факт, голям дразнител е, щото събра в себе си човек, който мрази Футболен Клуб Левски и в червата си ( знаем за големите скандали между Литекс и Левски ) ... И най-хард феновете
( повечето откровени Левски-мразци, от колкото цесекари ) на фалиралият Клуб.
Няма как ЦСКА-София да не е дразнител.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво се хилиш кат рапон бе.Тва ше пише!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
pomiqr272 написа:
Смити, ходил ли си при Алекс?
rhaegar написа:Ти тогава беше левскарка бе, трябва да си "ходила" даже, че и да помниш.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта