Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Paul Scholes » 02 мар 2018 01:55

ЦСКА _завинаги написа:
rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е? :lol:

Кое да им свърши?
:mrgreen:

С тая смяна на никовете май няк'во биполярно разтройство те мъчи. :lol:
Здраейти

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 мар 2018 02:40

Paul Scholes написа:
ЦСКА _завинаги написа:
rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е? :lol:

Кое да им свърши?
:mrgreen:

С тая смяна на никовете май няк'во биполярно разтройство те мъчи. :lol:

Нищо не ме мъчи.
Бъди спокоен!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 мар 2018 09:10

Забавно е наистина :lol: Колегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ... :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 мар 2018 10:13

boabbb написа:Забавно е наистина :lol: Колегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ... :lol:

Е поне това лято не би трябвало да го правим, а иначе вие от началото на сезона колко трансфера направи Високия, и неговите са около една дузина май :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 мар 2018 10:35

boabbb написа:Забавно е наистина :lol: Колегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ... :lol:

Извини ме, че не съм забелязал нашествието на чисти арийци с феноменални футболни качества в "Борисовата градина".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 мар 2018 11:50

JackPackage написа:

Е поне това лято не би трябвало да го правим, а иначе вие от началото на сезона колко трансфера направи Високия, и неговите са около една дузина май :lol:

Ще поживеем, ще видим :roll: Аз съм на мнение, че ще се случат две неща - първо гонене на треньора, след това разпродажба и гонене на играчи, и пак наново ... Всичко това, естествено, в случай на загуба от нас за Купата и негативни резултати в първенството :| Точно затова си мисля, че за вас тези мачове са супер важни за цялостното развитие на тоя отбор, който имате в момента. Но стига за футбол, пускайте прогнозата за времето :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 мар 2018 12:34

Взимаме пуканките и чакаме пресконференцията на Първан Първан Първи, от рода на Първородните :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 мар 2018 13:24

Кой е па тоя Първан Първи :? Te ...

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 мар 2018 13:46

JackPackage написа:Взимаме пуканките и чакаме пресконференцията на Първан Първан Първи, от рода на Първородните :lol: :mrgreen:

Деа, почва ли или има време да изпуша една цигара :roll:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 мар 2018 14:29

Някой пита ли Първанката кой му е казал да пише че са Литекс - Гришата или той сам си го е измислил? :lol:

Върни се в “Свободна зона”