ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е?
Кое да им свърши?
С тая смяна на никовете май няк'во биполярно разтройство те мъчи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е?
Кое да им свърши?
Paul Scholes написа:ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е?
Кое да им свърши?
С тая смяна на никовете май няк'во биполярно разтройство те мъчи.
boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

JackPackage написа:boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
Е поне това лято не би трябвало да го правим, а иначе вие от началото на сезона колко трансфера направи Високия, и неговите са около една дузина май
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Взимаме пуканките и чакаме пресконференцията на Първан Първан Първи, от рода на Първородните![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 4 госта