Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2017 09:43

Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото ;)

Да бе, страшно... сигурно ги гледат роднините на играчите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юни 2017 09:50

Thsmith написа:
Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото ;)

Ахааааа..........повече отбори=повече играчи=повече роднини=повече зрители. Ето, така се вдига гледаемостта. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 10:46

rhaegar написа:
Thsmith написа:

Ахааааа..........повече отбори=повече играчи=повече роднини=повече зрители. Ето, така се вдига гледаемостта. :lol:

Понеже сте големи философи, направете си кратка справка, колко средно на мач са гледали плейофите/баражите в долната осмица и го отнесете към средната посещаемост за сезона ;)
В Неделя вие закрихте редовния сезон пред 200 човека, факт... но Дунав и ЦСКА го направиха пред 12 000.... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 юни 2017 10:53

Red_Neck написа:
rhaegar написа:
Thsmith написа:

Понеже сте големи философи, направете си кратка справка, колко средно на мач са гледали плейофите/баражите в долната осмица и го отнесете към средната посещаемост за сезона ;)
В Неделя вие закрихте редовния сезон пред 200 човека, факт... но Дунав и ЦСКА го направиха пред 12 000.... ;)

Колко човека имахте на мача с Локо Пд? А с Дунав в София? С Черно море? Всички тия мачове са ви от плейофите и имате общо към 3500 публика на тях. Даже с вашия враг от Делиормана нямахте 5К!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юни 2017 10:55

Е па нормално, Дунав цял сезон не играе вкъщи, идва един от силните отбори, домакините има за какво да играят-защо да не са 12000? Но далеч не на всяко домакинство ще са им толкова.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 11:00

Джаки, говоря за повишен интерес по принцип, ...... Не горя от желание феновете на двата отбора да си мерим пишките, ... па и определено не е в твой интерес, защото пак ще си от женската страна на сватбата ;)

... аре пусни едни цици ве :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 юни 2017 11:23

Red_Neck написа:Джаки, говоря за повишен интерес по принцип, ...... Не горя от желание феновете на двата отбора да си мерим пишките, ... па и определено не е в твой интерес, защото пак ще си от женската страна на сватбата ;)

Е нали връщането ви е върнало интереса? Къде го това? Дунав и с нас бяха 11-12 K :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 юни 2017 11:26

Изображение
Наздраве!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 11:38

JackPackage написа:
Red_Neck написа:Джаки, говоря за повишен интерес по принцип, ...... Не горя от желание феновете на двата отбора да си мерим пишките, ... па и определено не е в твой интерес, защото пак ще си от женската страна на сватбата ;)

Е нали връщането ви е върнало интереса? Къде го това? Дунав и с нас бяха 11-12 K :lol:

Забраната за трансфери ти е размътила главата... ;)
Не ставаше въпрос за връщането на ЦСКА (за което много пъти съм казвал, че не одобрявам), а за повишен интерес към новия формат на ППЛ от тази година, защото лани първенството с 9 отбора си беше гротеска :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 юни 2017 11:43

Е за тая гротеска на п-во мин.година нали се сещаш че са виновни вашите шефчета Стойкас Оловния войник и Високия, дето решиха да се правят на селски тарикати и да дадат началото на Тирето :lol: :mrgreen:

Определено футбола много спечели тази година от този формат и от присъствието на Локо Горна, Нефтохимик и Верея.

Монтана които само участиците в Каменица Фен Купа не ги биха (щото не са играли с тях) с 2 мача са напът да останат за още една врътка.
Ovojestandart, ovojeformat :!: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”