Esi написа:Бойко Борисов пред Нова:Ако военният пенсионер Румен Радев, който си тръгна от армията с куп заплати стане президент, няма как да работи с мен. Моралът изисква резултатът от изборите да бъде обвързан с управлението на страната.
Аз няма да се крия в Брюксел като Станишев и Бареков, ако не успеем на изборите за президент. Ние сме поели отговорност и ще се съобразим с нея.
Радев говори неверни неща, той няма никаква заслуга за това, че правителството поръча доставка на оригинални двигатели за МИГ. Работата свършихме аз, военния министър Ненчев и шефът на генералния щаб. Радев да обясни, защо като военен мълча, когато приватизираха завода „Авионамс“, който откупихме отново, за да има къде да се ремонтират леталните ни машини.
По всяка вероятност ако РР спечели, ББ ще поиска вот на доверие. Е, тогава ще стане интересно!
Не, интервюто го гледах и той каза, че няма как да подаде оставка и да не бъде гласувана от депутатите на ГЕРБ. Тук въобще не става въпрос за вот на доверие, а подаване оставка на кабинета.
Ето го цялото интервю.
https://www.vbox7.com/play:5402e30fea