Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
forever bluet написа:Мда,оказах се прав! СТАНКО е много ама много зле. Той горкият дори и граматически правилно не може да пише. Ама нормално,нали навремето за да креташ не ти трябваше образование ,а връзки. И как изглежда СТАНКО ли? Ами около 75 годишен,със задължително в зелено палтенце/като шумкарите/ с платнена чанта в която да носи лаптопчето си/естествено съветско/ височък около 180 с очилца и долен,ама много долен. Събирателен образ на бившия номенклатурчик и сегашен обикновен драскач,ненужен никому и известен само на позитановските помияри. Е ако такъв тип ще ви е гуруто ,аз съм спокоенЗащото ако не е СТАНКО ,може да дойде някой по-умен и съвременен ,а той ще да е по-опасен
Край с темата СТАНКО. И се пише буДки. Може и павилионче
И както казах.на теб никак не е нужно да се обяснявам,къде кога и колко съм учил
Казах ти къде и кога да ме намериш,заповядай ако ти дадат виза за София и ще разбереш кое как е
И не питай откъде те познавам,та те описвам така
Просто го приеми. И "Школник" е с главна буква
Хайде дотук си .
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
forever bluet написа:ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичкоТи от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си
Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:forever bluet написа:ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичкоТи от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си : Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО
forever bluet написа:ЕЕЕ СТАНКО,не е нужно да пишеш от другия си профил язе,за да кажеш нещичкоТи от един и същи айпи адрес пишеш под 10 ника ,ама на никой не му дреме,твоя си работа. И ще спра когато аз реша.а не когато ти ми кажеш,никой си и нищо не си
Хайде предъвквай си спомените за соца и поизтупай филцовата си шапка СТАНКО
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], THE G.A.M.E и 7 госта