Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Не бях чувал толкова либерално разбиране на думата инвестиция. 

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Надявах се да да повече гласувалите като мен с квадратчето най-долу. При това фрийк шоу това заслужават, ама овцете са си овце. Все пак над 5% не са малко и браво на всеки гласувал така. За мен е важно да успее последният въпрос от референдума. Стига са лапали толкова много от нас. А за вторият тур, всичко осен минимум 60% за генерала, ще е изненада. Тази Цецка няма и капка харизма, Държи се като сърдита недоклатена лелка от някое гише. Тези от ГЕРБ са пълни идиоти да изберат най-неприятната личност за кандидат. Едно вътрешно допитване да бяха направили или някоя анкета да бяха направили. Няма как да не знаят че тази никой не я харесва и кандидатурата и е самоубийство. Но явно това се цели.
blue avalanche написа:1982 написа:Всеки си плаща данъците там, където работи и живее, нормално. Мисълта ми е, че тези хора също инвестират в България, и то не само пряко чрез изпращане на пари, защо да нямат право на глас ??!
Онези,дето са в Турция какво са "инвестирали" в Б-я???
Ми дай да изберем някой Хасан Карабабаит,например,за президент,че да им направим кефа на тези колосални инвеститори!
Сигурно не по-малко от мързеливите цигани, само смучещи от държавата ..... не мога да повярвам, че сте се огледали в българите в чужбина, явно те са проблемът при избори ?!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Гласувах за патриотите и на балотажа няма да гласувам за никой от двамата кандидати!
@ Единия ще е марионетка на БСП и ДПС, другия под чехъл на Герб.
fcb_bg написа:Абе който е заминал навън е тръгнал с цел да си урежда живота там. Малък % са мераклиите да се връщат. Гледах специално българите в САЩ, с какъв поглед говореха за изборите за президент в България и за местните. Доста по-компетентни и с по-голямо желание говореха за Хил и Тръмп. И всички "биха се върнали в България, ако нещата се променят". И с какво право ще се връщаш след като други са копали на баира за да я има държавата?
От мен ако зависи, няма да има двойно гражданство и българи зад граница да си губят гражданството след 20г, ако не са живяли в България за период от цяла година.
Ох, то едно копане ..... като гледам как върви "държавата" ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Garra Dembele
- Контакти:
Teo написа:Гласувах за патриотите и на балотажа няма да гласувам за никой от двамата кандидати!
Тео, днес ли те пуснаха от психодиспансера ?

1982 написа:Всеки си плаща данъците там, където работи и живее, нормално. Мисълта ми е, че тези хора също инвестират в България, и то не само пряко чрез изпращане на пари, защо да нямат право на глас ??!
Защо живеещ другаде нашенец трябва да определя кой да е начело на България. Не, че има чак такова значение, но тоя, който е избрал да живее и си плаща данъците другаде, да си избира техният президент, а не нашият. За мен, само служебно ангажираните зад граница да имат право на глас, но не и тези, които са си избрали друга родина!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Teo написа:Garra Dembele написа:Teo написа:Гласувах за патриотите и на балотажа няма да гласувам за никой от двамата кандидати!
Тео, днес ли те пуснаха от психодиспансера ?
Идиотче![]()
@ Аз съм над нещата бе момче.
При теб лошото е, че и нещата са над теб!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:1982 написа:Всеки си плаща данъците там, където работи и живее, нормално. Мисълта ми е, че тези хора също инвестират в България, и то не само пряко чрез изпращане на пари, защо да нямат право на глас ??!
Защо живеещ другаде нашенец трябва да определя кой да е начело на България. Не, че има чак такова значение, но тоя, който е избрал да живее и си плаща данъците другаде, да си избира техният президент, а не нашият. За мен, само служебно ангажираните зад граница да имат право на глас, но не и тези, които са си избрали друга родина!
Ти сериозно ли, избрали си друга родина ??!

Хайде, забранете им да гласуват, не ги е срам, тамън циганският и турският контролиран вот ще има още по-голяма тежест, тези будни, съвестни и работливи българи-родолюбци.

1982 написа:fcb_bg написа:Абе който е заминал навън е тръгнал с цел да си урежда живота там. Малък % са мераклиите да се връщат. Гледах специално българите в САЩ, с какъв поглед говореха за изборите за президент в България и за местните. Доста по-компетентни и с по-голямо желание говореха за Хил и Тръмп. И всички "биха се върнали в България, ако нещата се променят". И с какво право ще се връщаш след като други са копали на баира за да я има държавата?
От мен ако зависи, няма да има двойно гражданство и българи зад граница да си губят гражданството след 20г, ако не са живяли в България за период от цяла година.
Ох, то едно копане ..... като гледам как върви "държавата" ....![]()
Така е, но инвеститорите не правят нищо по въпроса, а си уреждат живота другаде. Аз не съм гласувал на избори в Русия, защото мисля че нямам моралното право да определям живота на хората в страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.