Нашите юношки са пълен гъз, медиите ги правят за два мача супер звезди и идва после третият отбор на Майнц в който си резерва.Жалко но факт.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.
Нашите юношки са пълен гъз, медиите ги правят за два мача супер звезди и идва после третият отбор на Майнц в който си резерва.Жалко но факт.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.
Като цяло има 2 варианта - немския с болшинство местни играчи и някакъв финансов баланс, от който следва силен национален отбор
Леевски, оле
boabbb написа:ivan56 написа:Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.
Като цяло има 2 варианта - немския с болшинство местни играчи и някакъв финансов баланс, от който следва силен национален отборВтория - супер комерсиалния английски вариант с огромните пари и пълно с мангали и всякакви чужденци - резултата е "силния" им национален отбор
Според мен е добре да се ориентираме към първия вариант, щото това в момента е някаква идиотия, и бавно и сигурно отиваме към Гибралтар
Аз съм за трети
Изритване на всички очукани треньори от време оно от школите, със старите си разбирания.Което се състои в това да хвърлят една топка и играйте.Млади треньори ходещи на кампове в големите клубове и попиващи като гъба как се водят и подготвят деца.Обвързване на децата с клубовете(някакъв вид договор) за да не може примерно Парахода или силният на деня да ти прибере децата ей така в неговата школа.С глобите които лапат БФС, да се подпомага на ДЮШ, задължаване на всеки професионален отбор да има база за ДЮШ с естествени терени.Изготвяне на план за младежките национални отбор, и треньорите не се пипат.Ако трябва и чужденци.Повече контроли за сработване на националите.
Не мога да се съглася, че примерно една Исландия която е колкото Бургас има по-качествени играчи от България, просто се работи правилно.А тук всеки си бара топките.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:boabbb написа:ivan56 написа:Еми, ок, ама честно казано именно тия, Кафу, Мафу правят разликата да не сме на едно ниво с първенството нА Гибралтар и Малта.
Като цяло има 2 варианта - немския с болшинство местни играчи и някакъв финансов баланс, от който следва силен национален отборВтория - супер комерсиалния английски вариант с огромните пари и пълно с мангали и всякакви чужденци - резултата е "силния" им национален отбор
Според мен е добре да се ориентираме към първия вариант, щото това в момента е някаква идиотия, и бавно и сигурно отиваме към Гибралтар
Аз съм за трети![]()
Изритване на всички очукани треньори от време оно от школите, със старите си разбирания.Което се състои в това да хвърлят една топка и играйте.Млади треньори ходещи на кампове в големите клубове и попиващи като гъба как се водят и подготвят деца.Обвързване на децата с клубовете(някакъв вид договор) за да не може примерно Парахода или силният на деня да ти прибере децата ей така в неговата школа.С глобите които лапат БФС, да се подпомага на ДЮШ, задължаване на всеки професионален отбор да има база за ДЮШ с естествени терени.Изготвяне на план за младежките национални отбор, и треньорите не се пипат.Ако трябва и чужденци.Повече контроли за сработване на националите.
Не мога да се съглася, че примерно една Исландия която е колкото Бургас има по-качествени играчи от България, просто се работи правилно.А тук всеки си бара топките.
Боянчо сега ще ти каже, че в Исландия има комунизъм и заради това са така добре във всички сектори.
- JackPackage
- Контакти:
Защо няма тема за Джорджано във Вип Брадър питам аз?

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Защо няма тема за Джорджано във Вип Брадър питам аз?![]()
![]()
![]()
Щото на хората им се драйфа от този ********. А някой от неговото обкръжение прави яко пари на гърба на простия народ.
Кои ще са т.нар. випове този сезон?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hISxruqSquE[/youtube]
- Paul Scholes
- Контакти:
diplomat написа:JackPackage написа:Защо няма тема за Джорджано във Вип Брадър питам аз?![]()
![]()
![]()
Щото на хората им се драйфа от този ********. А някой от неговото обкръжение прави яко пари на гърба на простия народ.
Ти остави това, ама има хора, които наистина му се кефят на този. Аз му се смея, ама има много други, които твърдят, че наистина пеел много добре.
Здраейти
- barca4ever
- Контакти:
Честит 15.09 на всички настоящи и бивши (като мен) ученици. И не бързайте да завършвате най-голямата грешка в живота.. :D
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011