Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 13:44

Чудесно, Илчо, тея ФБР и ЦРУ явно са толкова тъпи, че да пробутат версията, че тоя Ханджур, дето и Чесна не можел да пилотира, пилотирал оня самолет ..... чудно ми е, не можеше ли да му съчинят някакъв солиден бекграунд, сигурен съм, че не е никак сложно, особено за такива могъщи структури ??! Как са се издънили така елементарно, че да пробутат такава евтина версия, дето всеки ще я разкрие ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 13:46

Самият факт, че имаш трибуна да си излагаш болните теории тук, говори че никой нищо не ти налага, свободен си да вярваш в каквото искаш. Хората просто са били наети да разследват, разследвали са и са си дали становището. Дали ще им вярваш или не, никой не те насилва. Това е някаква твоя болна теория, че някой ти налага нещо, ти живееш в параноя.

Приятел, болна е само теорията на конспирацията, на която ти, Ванката и бобмарли вярвате. Аз нямам абсолютно никакъв проблем с това стига да не ми го натрапвате. Да ми обяснявате, че САЩ се борели с тероризма и затова отишли в афганистан и другите ви там измишльотини. Просто вярвайте си в тази теория на конспирацията, но не ни я натрапвайте, вие и платените НПО-та, обясняващи ни колко страшни били джихадистите и как трябвало да се води борба с тероризма в Ирак, Афганистан, Сирия и т.н.

Това е цялата идея на темата. Ти самият си обяснявал по теми, че САЩ били прави да водят войни, щото някакви махумрли джихадисти им срутили кулите/похитили самолети. Това ми го натрапвате ти и тези като теб. Така че не се учудвай, че има такива теми.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 13:48

Черната кутия от полет 77, която записва звукът от кабината е намерена.Записът е пускан а семействата на жертвите. Също така са намерени части от самолета разбил се в пентагона.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 13:49

il4o_iliew написа:Приятел, болна е само теорията на конспирацията, на която ти, Ванката и бобмарли вярвате. Аз нямам абсолютно никакъв проблем с това стига да не ми го натрапвате.

Пак те питам - кой ти натрапва нещо ?? Аз ли, Ванката ли, Бобмарли ли пускаме поредна тема за 11-и септември, за да убеждаваме някого ??! Или ти го правиш ?! ;) ;) ;)

Помниш ли и, че други потребители преди време ти правеха забележка, че се опитваш да си налагаш мнението на околните ??! ;) ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 13:54

bobmarli написа:Относно т.нар free fall падане на сградата във всяка снимка и всяко видео ясно се вижда, че колоните се чупят много преди пропадането на самата сграда. Не само че, колоните падат по бързо от сградата, но изпреварват и облака с останки, който също ясно се вижда, че пада по-бързо от самата сграда. Това ясно доказва, че сградата пада доста по бавно от free fall скорост

:lol: Този коментар ме развесели.
Влизаш в ютюб, отваряш клип на падането на южната кула. Засичаш началото на колапса с хронометър, а после. При края на колапса спираш хронометъра. Получаваш времето. Взимаш формулата h=g.t^2/2, където t e времето, g е земното ускорение, а h височината на сградата. Сверяваш по формулата дали равенството излиза, после идваш пак тук да докладваш.
:lol: Какви са тези глупости за колони, облаци, останки и т.н. :lol: :lol:

Обяснението ти за пожара и рухването обаче е култово. Имаш ли основно образование? :lol:
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 май 2016 13:55

Илчо, аз на клиповете виждам самолети, ти ако виждаш нещо друго е значи "Houston, we've had a problem" :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:00

1982 написа:
il4o_iliew написа:Приятел, болна е само теорията на конспирацията, на която ти, Ванката и бобмарли вярвате. Аз нямам абсолютно никакъв проблем с това стига да не ми го натрапвате.

Пак те питам - кой ти натрапва нещо ?? Аз ли, Ванката ли, Бобмарли ли пускаме поредна тема за 11-и септември, за да убеждаваме някого ??! Или ти го правиш ?! ;) ;) ;)

Помниш ли и, че други потребители преди време ти правеха забележка, че се опитваш да си налагаш мнението на околните ??! ;) ;)

Не ти налагам мнение, приятел. Въпроси ти задавам. Не разбра ли досега? Темата също не е пусната, за да натрапва мнение, а се състои от няколко въпроса. За справка виж първия коментар.

Понеже вие сте вярващите на официалната теория, исках да ме убедите в автентичността й с научни факти и доказателства. Това е идеята на темата. За сетен път ти повтарям. Аз умея да си разбирам грешката и да отстъпвам. Просто чакам да ме убедите. Иначе сте въздух под налягане и уж пораснали хора, вярващи в дядо Коледа и феята на зъбките. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:00

il4o_iliew написа:Обяснението ти за пожара и рухването обаче е култово. Имаш ли основно образование? :lol:

Явно и в ЦРУ, ФБР, НТСБ и т.н., също нямат основно образование .... така зле да скалъпят един атентат, направо пръстите са си оставили, и бебе ще ги разкрие. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 14:04

il4o_iliew написа:Понеже вие сте вярващите на официалната теория, исках да ме убедите в автентичността й с научни факти и доказателства. Това е идеята на темата. За сетен път ти повтарям. Аз умея да си разбирам грешката и да отстъпвам. Просто чакам да ме убедите. Иначе сте въздух под налягане и уж пораснали хора, вярващи в дядо Коледа и феята на зъбките. ;)

Като сме въздух под налягане, защо си губиш времето с нас ??

Искаш да те убеждаваме .... че нали си убеден вече ?? ... нали ние сме въздух под налягане ??! .....

Аз лично не държа да убеждавам никого в нищо, пробвах, за пореден път, като човек да ти обясня, но видях, че ти ни приемаш, ни предаваш .... в момента, в който сравни Б25 и Боинг 767, ми стана ясно, че е кауза пердута всичко.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 14:06

ivan56 написа:Илчо, аз на клиповете виждам самолети, ти ако виждаш нещо друго е значи "Houston, we've had a problem" :lol:

Бе то и аз като ходя на кино виждам как Хълк разбива небостъргачи, а железния човек с костюма си преодолява гравитацията. Оня ден гледах и Игра на тронове, там некви бели бродници има, една русокоса мацка, дето огън не я хваща, едни дракони. Всяка година по време на рождество христово разказват как с шейната дядо коледа идва от Лапландия да раздава подаръци, дърпан от елени и излиза от комина. :lol:

Все реални работи, бе Ванка. И по телевизията ги дават даже. Как да не са истински. :lol:

Върни се в “Свободна зона”