Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2016 01:53

Ливанците са пичове :!: Имал съм удоволствието да работя с тях и знам 8-) А ливанките, смея да твърдя, че са страхотни жени 8-)

П.П. Говоря и за християни, и за мюсюлмани 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 05 сеп 2016 02:01

1982 написа:
AndreshkoGacovBacov написа:

"1982", много ги надушвам "нещата'...
Казах ти да не се буташ с гъзО напред...

:lol:

О, да, десетина реда тъпотии и измишльотини, залети с обилно количество слюнка и пяна, направо се почувствах подтиснат. :mrgreen: :mrgreen:

:roll:

То си е до "вътрешно светоусещане"... има и малко "психология"...
Да "усетиш" дали човека срещу теб "знае нещата" или просто си тропа ченето...
Аз го имам, ти го нямаш...
Твой проблем...
:lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 02:02

ShooterMan написа:1982, я сега кажи тука на хората, що обърна темата на Кремъл, смешник? Нали искаше да дискуритаме Ирак и арабските крамоли?

Няма проблем, льольо, нека продължим с Ирак, ама нещо пропусна да коментираш щастливите кюрдски деца от снимките ..... що така ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2016 02:05

Най-готините са сирийците и като цяло алауитите защото отричат сигурно 90% от традиционния ислям и глупостите в него. На мен шефа ми беше ливански арабин. В Ирак където видят чужденец първия въпрос е "американи".....от тук вече може или да имаш, или да нямаш проблеми. Като цяло най-добре с местен, не най-добре задължително с местен, защото благодарение на американските демократични ценности по улиците в Ирак не можеш да вървиш сам току-тъй, а в шиитската част, дето много мразели Саддам и по логиката на тоя трябва да боготворят САЩ, че го утрепаха...е, там най-много проблеми съм имал. Не съм чул иракчанин да плюе по Саддам. След краткото объркване и отминаване на елемента на омраза към европееца сметнат за американец...всички се сещат за 70-те и 80-те. Всеки се сеща за българските работници там - лекари и най-вече строители. Питаш ги - е, как са работели, като сега не мога и по улиците да вървя....Извиняват се чак тогава и обясняват, че по онези времена не само съм си щял да вървя спокойно, дори да съм легнел да спя на някоя улица и да си оставя портфейла на метър от мен - нито ще ме пипне някой, нито и 1 долар ще изчезне. Арабите ценят най-много човешкия контакт, но след американските бомби и зверства там просто докато стигнеш до този момент може и да ти отрежат тиквата...благодарение на гнУСА демокрацията.

ПС: За кюрдските деца - е, сега техните братовчеди нали изнасилват в Кьолн, ко ти пука? Двама кюрди познавах там - нито един не оплю Саддам. Така, че тази история аз я поставям под въпрос! Но ти можеш да защитиш правата на кюрдите винаги. Влизаш в Отворено общество, сваляш си гащите, отиваш в най-близкия бежански лагер и те почват
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2016 02:06

CTAHKO написа:
Thsmith написа:E виж тук Императрицата Пехлави е с наистина "жизнерадостна" компания : 0
Изображение

Иначе Шаха сме го обсъждали много пъти и винаги съм казвал, че това е една от най-големите грешки на САЩ и в частност на мишката Картър. Не защити своя съюзник и подкрепи талибаните, които после го смъкнаха от президентството. Съща грешка прави и кениеца със страхливата си политика.

Хех, че то докато Мосадех беше начело, Императрицата си беше пак Императрица 8-) Само че чипсовете като отстраниха Мосадех, после и Императрицата отиде на кино ;) Та тези снимчици дали не са от времето на Мосадех 8-)

Или си "начело" или не си. А няма как да се дава за пример един мародер. Шаха си беше законен владетел и операция Аякс просто поправи грешката в отстранявате на баща му след WWII .

1982 написа:
Thsmith написа:Като стана дума за четене, в книгата на Гари Каспаров се обяснява много ясно този феномен със защита на къде що има бандит от всички путинчовци : ) На когото му се чете... да заповяда.

Гари да внимава какво дрънка, да не иде при Политковская, Немцов и подобни разни ......

A той човека отдавна не се е връщал в Русия : 0 Живее си в Ню Йорк. Даже в книгата си споменава, че за да види майка си му се налага тя да лети до Норвегия/Швеция и там да се виждат за да не стъпва на руска територия под страх от подобни случки.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 02:07

ShooterMan написа: Двама кюрди познавах там - нито един не оплю Саддам. Така, че тази история аз я поставям под въпрос!

Уникално. :lol: :lol:

Аз познавам двама арменци и нито от тях не оплю турците ...... следователно, поставям под въпрос историята за геноцида над арменците. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2016 02:12

Признавам, че не чета целите постове от последните страници, но мярнах нещо любопитно. Говорите как някой щял да закарва някого в Ирак.

Е... мама му стара, защо му е на някой да се мъкне в талибански държави пълно с Али Баби? :lol: :lol: Признавам си, че никога не съм стъпвал в мюсюлманска държава (ако не смятаме Турция и Истанбул), а изобщо в тези региони съм бил съвсем за малко като дете... в Тел Авив с дядо ми и не помня нищо реално. :lol: Защо му е на човек да отива там? Освен ако не пренася оръжие или не прекарва наркотици? :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 05 сеп 2016 02:14

1982 написа:Аз познавам двама арменци и нито от тях не оплю турците ...... следователно, поставям под въпрос историята за геноцида над арменците. :mrgreen:

"Арменците" са умни глави ... и внимават какво "говорят" пред разни льольовци...

:lol: :lol: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2016 02:16

Само, че за ралика от теб аз говоря за кюрди в Ирак, израстнали в Ирак точно сред тези времена. Би следвало да го мразят, нали? Нито кюрд, нито шиит, нито сунит съм чул да лае срещу Саддам! Шиити само казваха, че ако не му изпълниш заповед следва убийство плюс цялото семейство, това е почерка на Саддам. А после добавят...ама имаше ред. Хммм, е, сега там няма ред, всеки прави каквото си иска. Все пак е демокрация, нали
Защо му е на човек да отива там? Освен ако не пренася оръжие или не прекарва наркотици

Защото иракското правителство има нужда от специалисти в много области. Тъй като обстановката е рискова съответно плащат много добре. Наркотици в арабския свят трудна работа.....това повече към Афганистан бие, но там наркотиците така или иначе ги отглеждат и изнасят САЩ, конкуренцията е много силна :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2016 02:21

Абе, не ми обяснявай глупости, сега ще отречеш и зверствата на Саддам над кюрдите с някакви доста смешни твои истории ..... ти си болен мозък, злобата ти е изпила всичко в черепната кутия.
Последна промяна от 1982 на 05 сеп 2016 02:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”