П.П. Говоря и за християни, и за мюсюлмани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:AndreshkoGacovBacov написа:
"1982", много ги надушвам "нещата'...
Казах ти да не се буташ с гъзО напред...
![]()
О, да, десетина реда тъпотии и измишльотини, залети с обилно количество слюнка и пяна, направо се почувствах подтиснат.![]()
ShooterMan написа:1982, я сега кажи тука на хората, що обърна темата на Кремъл, смешник? Нали искаше да дискуритаме Ирак и арабските крамоли?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:Thsmith написа:E виж тук Императрицата Пехлави е с наистина "жизнерадостна" компания : 0
Иначе Шаха сме го обсъждали много пъти и винаги съм казвал, че това е една от най-големите грешки на САЩ и в частност на мишката Картър. Не защити своя съюзник и подкрепи талибаните, които после го смъкнаха от президентството. Съща грешка прави и кениеца със страхливата си политика.
Хех, че то докато Мосадех беше начело, Императрицата си беше пак ИмператрицаСамо че чипсовете като отстраниха Мосадех, после и Императрицата отиде на кино
Та тези снимчици дали не са от времето на Мосадех
1982 написа:Thsmith написа:Като стана дума за четене, в книгата на Гари Каспаров се обяснява много ясно този феномен със защита на къде що има бандит от всички путинчовци : ) На когото му се чете... да заповяда.
Гари да внимава какво дрънка, да не иде при Политковская, Немцов и подобни разни ......
ShooterMan написа: Двама кюрди познавах там - нито един не оплю Саддам. Така, че тази история аз я поставям под въпрос!
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз познавам двама арменци и нито от тях не оплю турците ...... следователно, поставям под въпрос историята за геноцида над арменците.
Защо му е на човек да отива там? Освен ако не пренася оръжие или не прекарва наркотици
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 7 госта