1982 написа:CTAHKO написа:Някои помним, други само са чели, а трети като теб комсомолецо, дори и не четат![]()
Помниш ти ...... вкуса на патката на Брежнев.![]()
Ама си беше най-вкусната патка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:CTAHKO написа:Някои помним, други само са чели, а трети като теб комсомолецо, дори и не четат![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1982 написа:Thsmith написа:Като стана дума за четене, в книгата на Гари Каспаров се обяснява много ясно този феномен със защита на къде що има бандит от всички путинчовци : ) На когото му се чете... да заповяда.
Гари да внимава какво дрънка, да не иде при Политковская, Немцов и подобни разни ......
CTAHKO написа:1982 написа:CTAHKO написа:Някои помним, други само са чели, а трети като теб комсомолецо, дори и не четат![]()
Ама си беше най-вкусната паткаВие и това не помните
И патка на живо не сте виждали
Факт
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:AndreshkoGacovBacov написа:
Кадафи ИМ каза "какво ги чака" европейците... преди да го убият...
Но "европедалите" ги е страх от тая му реч...
Боли ги от ИСТИНАТА...
Той направо им го показа ..... над Локърби. Иначе добрият и готин Кадафи ....
il4o_iliew написа:Ако му спрат кранчето от соросовата фондацийка-възможно е. Такива като Асен Генов без опорни точки от амбасадата не могат да вържат две думи на кръст. Следователно друга работа няма и как да намерят.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ShooterMan написа:1982, за разлика от тебе, БЕЗДАРНИК аз СЪМ БИЛ В ИРАК! Познавам много иракчани и знам много, ама страшно много неща за Ирак! Знам много за културата, традициите и всичко в тази страна. Ти на тема Ирак не можеш изобщо да говориш с мене, ясно? Можеш само да ми четеш постовете и да се съгласяваш. Глупендер. И със шиити, и със сунити, и с кюрди в Ирак съм работил и имам приятели, ТИ СМЕШНИК НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА ИРАК, така, че вземи млъкни, че ставаш смешен. Нищо не знаеш нито за Сирия, нито за С.Арабия, нито за Ирак или Иран, направи си услуга и млъкни, защото си НЕКОМПЕТЕНТЕН по този въпрос. Отговорих ли ти сега на това дето ме пита дали съм бил там и съм видял...Да, бил съм, да видял съм, да знам. А ти освен да плямпаш нищо не можеш. Отиди където и да е в Ирак и развей американско знаменце да видим какво ще ти се случи - от шиитската, през сунитската, че до кюрдската част...Пълен и завършен тъпанар. Добре, че има хора да сме били на място, че да знаем, тоя американски гъзолизец още малко ще почне да ни учи, че 2 и 2 прави 3.
ПС: Такъв американски глагач иракчаните биха нарекли с термини като "ДУДАКИ" или "ФАРАХ"
AndreshkoGacovBacov написа:
"1982", много ги надушвам "нещата'...
Казах ти да не се буташ с гъзО напред...
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта