Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
diplomat написа:Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач.По-небългарски отбор от вашия няма.
![]()
dominos написа:Как реши повече от 10 кръга преди края, че вторият в класирането ще е шампион?![]()
vaskonti написа:diplomat написа:Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач.По-небългарски отбор от вашия няма.
![]()
Я кажи, тия отбори, в които има предимно българи, как се представят?
diplomat написа:vaskonti написа:diplomat написа:Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач.По-небългарски отбор от вашия няма.
![]()
Това го казвам предимно във връзка с всекидневните обиди от ваша страна към един отбор, който вие наричате "небългарски" и "турски", а всъщност при тях играят повече българи, и то национали.
vaskonti написа:diplomat написа:vaskonti написа:diplomat написа:Кеф ми е, че имате 5-има българи от 18 човека група, като 1 от тях никога не играе, а други двама влизат само като резерви, и то не всеки мач.По-небългарски отбор от вашия няма.
![]()
Това го казвам предимно във връзка с всекидневните обиди от ваша страна към един отбор, който вие наричате "небългарски" и "турски", а всъщност при тях играят повече българи, и то национали.
Коя е тая "наша страна"? Ми то всеки отбор с малко повече фенове в А група е наричан "небългарски" от противниковите агитки - ЦСКА, Левски, Ботев, Локо... Лудогорец се явява изключение в тази група само защото няма фенска маса, но "обвиненията", че са небългари са "аргументирани" по същия начин, по който и обвиненията към другите отбори.
Dani написа:AnalBreaker написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Oп - перфектен футболен уикенд . Успех на този , който пуска еврофутбол
Всички вече залагаме по интернет на мачове .
Напротив. Много хора отиват до пункта да си пуснат паричките, водени от носталгични чувства
Като мен, по простата причина че няма как да залагам в нета
AnalBreaker написа:Добре че са мама и тати да ти дават пари за закуски, а ти да ги даваш за залози и да ги губиш![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта