Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2016 00:16

Всички, които не сме толерантни спрямо Али Баба (поне колкото Меркел) са расисти. Всеки, който не подкрепя действието на пещерните хора е расист.
Който не симпатизира на обама е расист. Който не подкрепя педалите и зелените еко терористи е расист и тесногръд и нетолерантен. :lol: 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 мар 2016 00:22

Кашчей написа:
diplomat написа:
il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?

Правя. А ти умееш ли да критикуваш русофили, които са расисти? Според мен - не. И ако знаеше само що епитети и псувни съм отнесъл, защото съм се застъпвал за други етноси и раси в расистки теми... :roll: Предимно от русофили, да отбележа.

И кои раси са били специално нападани в отделни теми, за да имат нужда от защита?

Сам каза, че паметта ти е избирателна, така че не смятам да ти припомням неща, в които и ти си бил пряк участник. :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2016 00:30

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?

Правя. А ти умееш ли да критикуваш русофили, които са расисти? Според мен - не. И ако знаеше само що епитети и псувни съм отнесъл, защото съм се застъпвал за други етноси и раси в расистки теми... :roll: Предимно от русофили, да отбележа.

И кои раси са били специално нападани в отделни теми, за да имат нужда от защита?

Сам каза, че паметта ти е избирателна, така че не смятам да ти припомням неща, в които и ти си бил пряк участник. :roll:

Питах за раси, ако случайно все пак правиш разлика между раса, етнос и националност, но ти си в правото си да не ми отговориш и съм сигурен, че ще се възползваш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 мар 2016 00:38

Кашчей написа:Питах за раси, ако случайно все пак правиш разлика между раса, етнос и националност, но ти си в правото си да не ми отговориш и съм сигурен, че ще се възползваш.

Чернокожите не са раса, така ли?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 мар 2016 10:33

Изсмях са. :lol: :lol: :lol:
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 мар 2016 10:39

il4o_iliew написа:Ванка, твоята теза я знаем. Всичките са мангали общо взето и е добре да се трепят. Какво значение кюрди ли са турци ли са. Трепай там наред всичките диви зверове и това е. Израел като бели не са диви зверове, а бастион на цивилизацията и хуманизма. Като по-висши имат морално и всякакво друго право да трепят мангалите/талибани.

Желязна ви е логиката, а мненията изключително "смислени".

Абсолютни мангали, колкото по-малко толкова по-добре.Като искат да живеят като в 5 век, това си е техен проблем.Слабо ме интересуват.
Проблема е, че се опитват да налагат този начин на живот, на своите сънародници които не са ок, с разните му там шериати и прочие радикални глупости.Аз проблем с мюсюлманите нямам, пътувам често до Турция и си имам някакво изградено мнение за кюрдите там.
Няма смисъл някой да ми казва кви пичове са, и как се борят за правата си.За турците, кюрдите са като за нас нашите мангали и турчеещи се цигани.Това е.Само, че там за разлика от тук ги поставят на мястото им.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 мар 2016 10:45

Холандското гражданско общество, яко а? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2016 11:15

ivan56 написа:Няма смисъл някой да ми казва кви пичове са, и как се борят за правата си.За турците, кюрдите са като за нас нашите мангали и турчеещи се цигани.Това е.Само, че там за разлика от тук ги поставят на мястото им.

Ами те са си такива 8-) И не само за турците, те по принцип са си такива. Без значение, че от еврейските медии ни се представят като невинни жертви. Това си е капсулирано, закостеняло общество, което си мисли, че никакви закони не ги хващат и никакви закони не важат за тях. За да се стигне до там, че да ги изтребват и в Турция, и в Ирак, значи нищо друго не помага 8-) И друго не мога да разбера. Ок, ще им направят държава, ами кой и как ще я управлява и от какво ще се издържа :roll: Пак трафик и престъпен бизнес. Все едно на нашите мангали да им направиш държава.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 мар 2016 11:18

Между другото днес се навършват 2 години от решението на Крим, да се върне към руските си корени и присъединяването му в състава на Руската Федерация. :)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2016 11:21

HoUs4oOL написа:Между другото днес се навършват 2 години от решението на Крим, да се върне към руските си корени и присъединяването му в състава на Руската Федерация. :)

Толкова са му руски корените, колкото на Истанбул турски :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”