Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Santiago Munezz » 20 ное 2012 12:57

LordSirAlexFerguson написа:Голям мач очаквам на гранде ЮВЕНТУС,победа с 1:0 над изкуственият мъник челская 8-)

chelsea/viewtopic.php?f=21&t=124859&st=0&sk=t&sd=a&start=40
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 23 ное 2012 19:57

Бих искал да обърна внимание на многоуважаемите модератори на едно нарушение което се шири сред откриващите теми за предстоящи срещи.
В нарушение на т.7 от Правилата на този Форум се публикуват имената на ТV излъчващи срещата за територията на България.Някой младежи , явно отличници по "Труд и изобразително изкуство" дори пльоскат и логото на съответната ТВ ето един нагледен пример въпреки че Bulsatcom All Right Reserved върху името и логото! :!:
По-добра РЕКЛАМА от тези ТВ доста трудно могат да получат и то напълно безплатно. :)
Освен ако някой от "откривателите" не е агент под прикритие с истинско име К.Пенева - отдел реклама на една сателитна цифрова телевизия :roll:
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 ное 2012 00:15

Los Che написа:Бих искал да обърна внимание на многоуважаемите модератори на едно нарушение което се шири сред откриващите теми за предстоящи срещи.
В нарушение на т.7 от Правилата на този Форум се публикуват имената на ТV излъчващи срещата за територията на България.Някой младежи , явно отличници по "Труд и изобразително изкуство" дори пльоскат и логото на съответната ТВ ето един нагледен пример въпреки че Bulsatcom All Right Reserved върху името и логото! :!:
По-добра РЕКЛАМА от тези ТВ доста трудно могат да получат и то напълно безплатно. :)
Освен ако някой от "откривателите" не е агент под прикритие с истинско име К.Пенева - отдел реклама на една сателитна цифрова телевизия :roll:

Все пак всички може би искат да знаят по коя телевизия ще се предава даден мач, а не мисля, че всеки ще тръгне да рови из нета да проверява, като тук е хиляди пъти по-практично и лесно за проверка. Още повече, че до сега са правени сигурно стотици такива теми и мисля, че никой не е получил наказание. А и освен това в тази т.7 пише, че се допуска когато е съгласувана с модераторите, т.е. предполагам, че в този случай е така.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 ное 2012 00:29

Според вас шивача (кълвача) трябва ли да влиза във форума?

шивача написа:кво ми се обясняваш бе, тъпако тъп, боли ме оная работа, кой си коментирал, а и аз коментирам майка ти, кво общо има Стойчо? Като ти е кеф-пусни му тема, дейба и писача тъп :lol:

шивача написа: :lol: :lol: :lol: тъпако тъп, нещо като глупако-глупав..бати тъпия глупак си :lol:

шивача написа:малчо, не ми се сърди, просто си ми забавен :lol: даже не бих е клецал възрастната костенурка, просто си прая ташак с теб, спокойно, да не и лягаш пред путака тая нощ ;)

шивача написа:и аз това се чудя, тоя излезе извън релси :shock: и само за майка си говори, да и го туря и на нея :o

Модераторите къде са ?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 ное 2012 22:07

Adrian Monk написа:Направо да му стане мъчно на човек за червени боклуци като "шивача" - те поне могат да мислят (донякъде, според тяхното IQ). Останалите са слаба ракия, червени смешковци... :lol:

viewtopic.php?f=53&t=125219&st=0&sk=t&sd=a&start=30
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 25 ное 2012 10:42

Някой ще вземе ли най-накрая мерки срещу капитана или е с имунитет?

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=125219&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Captain Stottlemeyer написа:
Red thunderstorm написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Jorkorazporko написа:Не мога да разбера тези идиоти как може да излъчат МЮ - КПР, вместо Бербатов? :shock:

А кой беше този Бербатоff!?.... :roll:

Май дето наскоро вкара два гола и асистира за още един! :) Пак не си пиеш Гинко билоба-та :lol: :lol: :lol:

Ами аз душичко и да си пия Гинко Билобата, и да не си я пия все тая - ти не се интересуваш от мен. Но и на мен не ми дреме за млади дрисльовци като теб: Боготвореният от теб Барби си плаща данъците, за да издържа Н.В. Кралицата и други отрепки на Албиона, а ти и твоето семейство си броите стотинките до заплата или пенсия. Както и да е, бъди щастлив, тъпако!... :lol:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 25 ное 2012 10:48

viewtopic.php?f=53&t=125219&p=4070761#p4070761
Adrian Monk написа:
DmG написа:
Adrian Monk написа:А бе да попитам и аз, нали съм пишман детектив: Нали Барби отряза националния отбор, защото не бил във форма, не играел в мачове. Нали сега е в суперформа - той е месията на "Фулъм" - защо пак не ще да играе за България, да го еба!?....

Еми как ще разберете човек , който си държи на думата ? Е няма как :) :)

А бе сладур, ти поне да се беше малко заинтересувал от това, което казва пръдльото преди време: "Аз не мога да играя в националния, защото не играя в момента в клубния си отбор." :mrgreen:
Ти си много тъп - не ставаш за спор, съжалявам. :(

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 ное 2012 19:22

qqq написа:оттам насетне мило ми резаче - както досега. Вие глупаците излъгахте кредиторите и си нарисувахте нова емблема, прегърнахте полумесеца и се лъжете едни други - при нас нищо ново - пак ще ни има. Няма да ни бутнат мненията на няколко келнера или охрана на паркинг - даже май е най-добре Марешки нищо да не получи. Остава загадка селското мнение на няколко загрижени феса - изборите, притесняват вас, а не нас - вие сте отбора на властта- спор няма - то затова и пловдивчани не харесваме вашия отбор - не харесваме колективизацията и всякакви други прийоми, които ни изравняват с вас - околните. От много години все сме зле и не колкото вас - нас пак ще ни има, без рисунки, без лъжи, без платена журналистика

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=125387&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Moля някой да изпълни задълженията на модераторите от подфорум Локо Пловдив :!:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 ное 2012 19:30

qqq написа:само ти си достатъчен - всички ти дишаме праха - ти си расово говедо от някое китно село

Моля още веднъж , някой да изпълни задълженията на модраторите от подфорум Локо Пловдив !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 ное 2012 19:36

plan-2012 написа:
qqq написа:само ти си достатъчен - всички ти дишаме праха - ти си расово говедо от някое китно село

Моля още веднъж , някой да изпълни задълженията на модраторите от подфорум Локо Пловдив !

Когато се появи модератор, тогава ще се вземат мерки! А ти стига си спамил! :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”