Официално: Правителството подава оставка.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Официално: Правителството подава оставка.

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2013 14:23

Hahaha1 написа:
Red_Neck написа:
Hahaha1 написа:Излизането ни от ЕС,би било добър ход,само ако Русия ни вземе под крилото си.Иначе наистина ще е пагубно за нас...

Я ми кажи една страна да е просперирал под Руско крило?
КНДР? Виетнам? Куба? Соц. лагера в Европа?
Една единствена ми кажи .....
Ти кога последно бе в Русия / не в Москва/ за да ги видиш на какъв хал са?
Страна, която "връзва" бюджета с износ на суровини - моля, не ми я давай за пример!

Ами последно бях лятото в Санкт Петербург,баща ми е руснак и баба ми и дядо ми живеят там.Да ти кажа,честно не виждам какво им е на руснаците.Дядо ми казва,че в Русия криза няма.

ОК, грешката си е моя - трябваше да добавя и Ленинград :)
Те и на доста хора в София представата за криза им е коренно различна от тази в провинцията, но ме разбра за какво говоря.
Чакам да чуя име на страна под крило на Русия, която да я вземем за пример.....
Личното ми мнение е, че в 21 век при всичките дадености е обидно за руския народ да се държи на повърхността с износ на непреработени суровини!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:26

BLUE CHAMPIONS написа:[
Еми именно, всеки е вперил очи в тия еврофондове и чака спасение в тях! Не е там истината, но трудно го разбират това хората :)

Стига глупости! Никой не чака спасение от еврофондовете, но това са едни БОНУС СРЕДСТВА, които влизат в икономиката ни! Защо да се отказваме от тях? Дават ли те - вземай, искат ли ти - бягай! След като можем да цоцаме от ЕС защо да не го правим? Никой не казва да не работим и само да чакаме ЕС да ни хрантути, но в момента икономиката ни е много зле и всякаква ВЪНШНИ средства наляти в нея са добре дошли! Кое му е толкова сложното, че не можете да го проумеете това нещо? :? :idea:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 фев 2013 14:29

Jorkorazporko написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Пичове гледайте реално ЕС е пред разпад- Великобритания в момента обмисля отделянето си, в Германия има слухове, че се подготвят печатниците за връщане на марката, отделяне от еврото и спиране на всякакви траншове. Това означава срив на съюза. Няма кой да ни хрантути там. :) Не се заблуждавайте, че от там ни е спасението.

Защо искаш да си роб на хората които те хрантутят? Не можеш ли сам да се изхранваш? Точно за това трябва да се държим за ЕС като удавник за сламка, защото те няма да ни хрантутят и да ни налагат диктатура!

Противоречиш си в тези две изречения :roll: Щом ще се държиш за ЕС като удавник за сламка, това неминуемо ще те завлече под диктатура. Днес ако ти дам 5 лв и ти наредя какво трябва да направиш с тях, което е в моя полза и от което аз ще се облагодетелствам и същевременно, ти ми оставаш длъжник с моите 5лв :) Това ако не е диктатура как му се вика по модерному - съюзник? :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:30

Red_Neck написа:Чакам да чуя име на страна под крило на Русия, която да я вземем за пример.....

Абе не че нещо, ама има такава... :arrow: КИТАЙ! Дълги години Китай беше под крилото на Русия и там също (до ден днешен) управляват комунистите, но вижте ги сега къде са китайците! Ясно, че и те имат много косури, свободата на словото тотално се погазва, човешките права и те, всичко се контролира и манипулира от ЦК на Комунистическата партия, което е много грешно, но вижте им конкретно икономиката на Китай! Дали им е зле? Изнасят за цял свят и в момента са в топ 3 на най-богатите държави в света! ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 фев 2013 14:31

megan fox написа:
Еми именно, всеки е вперил очи в тия еврофондове и чака спасение в тях! Не е там истината, но трудно го разбират това хората :)

Стига глупости! Никой не чака спасение от еврофондовете, но това са едни БОНУС СРЕДСТВА, които влизат в икономиката ни! Защо да се отказваме от тях? Дават ли те - вземай, искат ли ти - бягай! След като можем да цоцаме от ЕС защо да не го правим? Никой не казва да не работим и само да чакаме ЕС да ни хрантути, но в момента икономиката ни е много зле и всякаква ВЪНШНИ средства наляти в нея са добре дошли! Кое му е толкова сложното, че не можете да го проумеете това нещо? :? :idea:

Само да вметна, че БСП усвои по-малко от 1% от еврофондовете, което доведе до орязване с 500млн. евро за страната ни. И ти сега искаш пак те да дойдат.
Няма лошо - всеки народ си заслужава съдбата.
BLUE CHAMPIONS написа:Противоречиш си в тези две изречения :roll: Щом ще се държиш за ЕС като удавник за сламка, това неминуемо ще те завлече под диктатура. Днес ако ти дам 5 лв и ти наредя какво трябва да направиш с тях, което е в моя полза и от което аз ще се облагодетелствам и същевременно, ти ми оставаш длъжник с моите 5лв :) Това ако не е диктатура как му се вика по модерному - съюзник? :lol:

Явно идея си нямаш как функционират еврофондовете... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:32

BLUE CHAMPIONS написа:Днес ако ти дам 5 лв и ти наредя какво трябва да направиш с тях, което е в моя полза и от което аз ще се облагодетелствам и същевременно, ти ми оставаш длъжник с моите 5лв :) Това ако не е диктатура как му се вика по модерному - съюзник? :lol:

И точно тук много ти е сбъркана представата! Ти ми дай петте лева, пък после чакай да направя това, което си ми казал!!! Успех ти желая, ще си умреш с чакането! Почна ли да схващаш нещата? Докато има балами, които да дават кинти защо да не им ги взимаме? ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2013 14:33

megan fox написа:
Аз виждам! БСП + Атака за контрол!
Написах го преди няколко страници, ще го напиша отново:
В тая криза, за да излезем от нея имаме нужда от СОЦИАЛНА политика! В момента имаме нужда социалистите да са на власт, за да се оправи икономиката! Станишев може да е всякакъв, може да няма нито един ден трудов стаж, НО поне създаде държавен резерв, който ГРОБ обраха! Да, социалистите не работеха добре с Еврофондовете, но никой не се е родил научен! Видя се, че можем да получаваме доста пари от ЕС, така че ако продължат тая политика и я комбинират със тая, която я водеха до преди ГРОБ да дойдат на власт икономиката ни ще оздравее и ще излезем от тая криза!
Друг в момента не може да ни изкара от нея! Кой да дойде на власт? Костов ли? Човека, който проведе най-лошата приватизация в историята на човечеството! Който продаде (да не казвам подари) редица печеливши предприятия за жълти стотинки, срещу тлъсти комисиони под мсата!

Хайде сега и аз да се повторя:
Няма нужда от популизъм. Доходите в условия на Валутен съвет не могат да се вдигнат от нищо друго освен икономически растеж или огромни преки ВЪНШНИ инвестиции.
От къде може да вземе някой за да даде за социална политика - от данъци! Високите данъци ОГРАНИЧАВАТ икономическия растеж! Виждате ли Параграф 22?
Излизането от Валутен съвет е немислимо и равносилно на катастрофа в тези условия - просто не сме готови.
Накрая ще повторя думите си от една друга тема:

Ако едно общество не харчи толкова, колкото изкарва има два избора:
1. Живее на кредит за сметка на децата си!
2. Спестява за сметка на децата си!
Мислете .....но мислете конструктивно, а не деструктивно.

Какви плащания по дълга имаше Сергей през мандата си? При какви глобални икономически условия управляваше? С колко бе натоварил бюджета "на изпроводяк"?
Какви договори с дълготраен ефект бе подписал ( включителна за строежа на Армеец).
Защо му бяха спрени целевите пари от ЕС?
Вижте, на гол тумбак социална политика не може да се прави - някой трябва да плати сметката!

ПП: Кажете ми, понеже аз явно не разбирам, как точно си я представяте тази СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА? Моля обяснете ми като на 6 годишен!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:34

vaskonti написа:
megan fox написа:

Само да вметна, че БСП усвои по-малко от 1% от еврофондовете, което доведе до орязване с 500млн. евро за страната ни.

Да така е. А аз какво казах? Че БСП не са работили добре с еврофондовете, но никой не се е родил научен! Видя се, че могат да се взимат доста пари от тях, по-важното видя се КАК, така че ако БСП подобрят това нещо в политиката си и започнат и те да усвояват парите от еврофондовете всичко ще бъде наред! Това им е единственият голям минус от последният им мандат. А това е нещо, което лесно може да се поправи и промени. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 14:37

Браво :!: Страхотен ход на премиера :!: Всички се пенявиха пред медиите за оставката му,но никой не очакваше,че ще си я подаде 8-) Очакваха по-скоро оставката на още някой министър.Абе не може да се отрече че Бойко си е играч 8-) Сега топката е в техния двор ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:38

Red_Neck написа:
megan fox написа:
Аз виждам! БСП + Атака за контрол!
Написах го преди няколко страници, ще го напиша отново:
В тая криза, за да излезем от нея имаме нужда от СОЦИАЛНА политика! В момента имаме нужда социалистите да са на власт, за да се оправи икономиката! Станишев може да е всякакъв, може да няма нито един ден трудов стаж, НО поне създаде държавен резерв, който ГРОБ обраха! Да, социалистите не работеха добре с Еврофондовете, но никой не се е родил научен! Видя се, че можем да получаваме доста пари от ЕС, така че ако продължат тая политика и я комбинират със тая, която я водеха до преди ГРОБ да дойдат на власт икономиката ни ще оздравее и ще излезем от тая криза!
Друг в момента не може да ни изкара от нея! Кой да дойде на власт? Костов ли? Човека, който проведе най-лошата приватизация в историята на човечеството! Който продаде (да не казвам подари) редица печеливши предприятия за жълти стотинки, срещу тлъсти комисиони под мсата!

Хайде сега и аз да се повторя:
Няма нужда от популизъм. Доходите в условия на Валутен съвет не могат да се вдигнат от нищо друго освен икономически растеж или огромни преки ВЪНШНИ инвестиции.
От къде може да вземе някой за да даде за социална политика - от данъци! Високите данъци ОГРАНИЧАВАТ икономическия растеж! Виждате ли Параграф 22?
Излизането от Валутен съвет е немислимо и равносилно на катастрофа в тези условия - просто не сме готови.
Накрая ще повторя думите си от една друга тема:

Ако едно общество не харчи толкова, колкото изкарва има два избора:
1. Живее на кредит за сметка на децата си!
2. Спестява за сметка на децата си!
Мислете .....но мислете конструктивно, а не деструктивно.

Какви плащания по дълга имаше Сергей през мандата си? При какви глобални икономически условия управляваше? С колко бе натоварил бюджета "на изпроводяк"?
Какви договори с дълготраен ефект бе подписал ( включителна за строежа на Армеец).
Защо му бяха спрени целевите пари от ЕС?
Вижте, на гол тумбак социална политика не може да се прави - някой трябва да плати сметката!

ПП: Кажете ми, понеже аз явно не разбирам, как точно си я представяте тази СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА? Моля обяснете ми като на 6 годишен!

Колега, а да ми кажеш при кое друго правителство имахме икономически растеж? Защото за последните 3 правителства (НДСВ, БСП и ГРОБ) само при социалистите имахме реален икономически растеж и то без пари от еврофондовете! ;) И не вярвай на тия кьорфишеци на агент Буда, че БСП не са обслужвали външният дълг на страната! Напротив точно при тях той спадна с над 1 милиард евро, а ГРОБ го увеличиха неимоверно много! Стига си се връзвал на въдицата на тоя лъжльо Дянков!

А според теб как и кой ще го облече тоя гол тумбак, ако не социалистите? Кой ще напълни хазната и ще направи пак 8+ милиарда държавен резерв?

Върни се в “Свободна зона”